سلام مادران عزیز و همیشه همراه یه راهنمایی ازتون میخوام فقط خواهشم اینکه کسانی که اطلاعات دارن حتما نظر بدن ممنونم پسرم پنج ماهشه چند روزی هست که سرفه های کمی داشت این رو هم بگم که سرفه هاش خشک هست و از سینه اش هم صدای خس خس نمیاد و تب هم نداره فقط اینکه سرفه میکنه البته امروز تعداد سرفه هاش بیشتر شده متاسفانه دسترسی به دکتر ندارم ، میخواستم بهم بگین که چکار کنم چون شنیدم نوزاد صدتا عطسه کنه اشکالی نداره ولی دوتا سرفه نباید داشته باشه کمکم کنید چکار کنم و چه دارویی استفاده کنم .
خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
[QUOTE=105469297]منم پسرمو بردم مسافرت اینجوری بود دقیقا.دکتر گف چون علایم سرماخوردگی و نداره.به دود حساسیت داشته.اسف ...سلام مادر عزیز اتفاقا منم چند روز پیش اسپند دود کردم شایدم بخاطر دود اسپنده چون حواسم نبود زیاد دود کرد ممنون که اطلاعات دادین
دکتر نسرین دوامی متخصص اطفال تو اصفهان هست من پسرم رو از وقتی به دنیا اومد می برم پیشش به ...
تو که بچه نداری همش فرت و فرت تبلیغ این دکتر رو میکنی همش
اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛ تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم وسهل مخرجهم