2777
2789
عنوان

مشکل من 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 24 پست
4*5بار

خوبه ک  ولی خونتونو نزدیکتر بگیرین

حرص نخور ولی هروقت کار نداشتی و مایل بودی برو اونم حساس نکن

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇

والا خرجیه اضافست بچه فقط توخونه خودش تربیت درستوحسابی داره وازهمه مهمترازمادروپدرش حرف شنوی داره

صدسال بعدا مرگ من اگربشکافی گورمن خواهدشنیدازقلب من❤دوستت دارم محبوب من😘F

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوبه ک  ولی خونتونو نزدیکتر بگیرین حرص نخور ولی هروقت کار نداشتی و مایل بودی برو اونم حساس نکن

نمیشه امکانش نیس

تمام من برای توو....تویی ک جان من شدی....میشه واسه سلامتی خانوادم صلوات بفرستی
والا خرجیه اضافست بچه فقط توخونه خودش تربیت درستوحسابی داره وازهمه مهمترازمادروپدرش حرف شنوی داره

حرفت درسته منم همینو میگم

غریب گیر اوردن ب خداا ن دوستی دارم ن کسیرو خونمم نمیذارن باشم اخر سر خودسو مامانش منو دق میدن 😥😥😥

غریب گیر اوردن ب خداا ن دوستی دارم ن کسیرو خونمم نمیذارن باشم اخر سر خودسو مامانش منو دق میدن 😥😥😥

حالا باهات خوب رفتارمیکنن ؟؟؟؟جاری نادری؟؟؟؟ 

حالا باهات خوب رفتارمیکنن ؟؟؟؟جاری نادری؟؟؟؟ 

ن ندارم برادر شوهرم کوچیکه

خییلی ادمایه دو رویین ظاهر خخیلی باهام خوبن ولی از همه رفتارایه ادم ایراد میگیرن

ی بار با مادرشوهرم دعوام شد ی چیزایی بهم گف ک باورم نمیشد 

ن ندارم برادر شوهرم کوچیکه خییلی ادمایه دو رویین ظاهر خخیلی باهام خوبن ولی از همه رفتارایه ادم ایرا ...

ای باباازاین ادما بدم میاد من همیشه بهشون میگم هرمشکلی دارم  رودررو وبازبون خوش بهم بگن نه پشت سر

ربطی نداره درست تربیت بشه ب بزرگتر احترام میزاره و یاد میگیره

همسر من با پدر بزرگ مادربزرگش زندگی کرده کل زندگیش تا قبل عقدمون خواهرشم همینطور

کلا مادرشوهرم اینا فقط واسه خواب منزلشون بودن ک بچه هاش همونم نمیومدن

پسرمنم الان پیش مادرشوهرمه روزا خدایش نه همسرم چیزی از اداب و معاشرت و احترام تربیت کم داره نه تا حالا مادرشوهرم کم گذاشته

ی جاهاییم اگه بدونم بده میگم مامان جان اینجوری بهتزه یا با ارامش ب وهرم میگم ک اون تذکر بده

خداسلامتی بهشون بده خداییش کمک حالمن برای سلامتیش ی صلوات بفرستین لطفا

شمام نیت و دیدتو عوض کن باور کن خودت ارامش داری استاتر جان

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇