2777
2789
عنوان

مشکل من 😔😔😔

218 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها من 6 ساله ک ازدواج کردم راه دور با خانوادمم12 ساعت فاصله داریم ی دختر دو ساله هم دارم من تو شهر خانواده شوهرم زندگی میکنم ولی خانه زندگیم ازشون جدایه از خونه اونا تا ما نیم ساعت با ماشین راه

من مشکلم اینه ک شوهرم خییلی منو میبره خونه باباش ینی یکسره دوس داره اونجا باشیم مادرشوهرم اینا هم هی اصرار میکنن بیاین بیاین ما دلمون برا سلین تنگ میشه/از اوناین ک دوس دارن عروس با اونا زندگی کنن/ ینی من نخام برمم شوهرم ناراحت میشه و بچمو بر میداره میبره ک خییلی دعواهایه بدی هم داشتیم واسه این موضوع

ما چون ماشین نداریم مجبوریم بعضی شبا اونجا هم بخابیم میخام باهاش جدی حرف بزنم ک کمتر بریم

چون واقعن دختر دوتربیته داره میشه

ولی نمیدونم چ جوری بهش بگم ک ناراحت نشه؟

میشه کمکم کنین

تمام من برای توو....تویی ک جان من شدی....میشه واسه سلامتی خانوادم صلوات بفرستی
منم ی همچین مشکلی داشتم البته ماله من خیلی فرق میکرد مجبور شدم دعوا کنم تا دعوا نکردم درست نشد

من با سوهرم خییلی دعوا کردم درست نشد 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با آرامش باهاش چقدر حرفیدی

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇
با آرامش باهاش چقدر حرفیدی

چن بار حرف زدم

ولی ایندفه میخام خخیلی جدی باهاش حرف بزنم

من با سوهرم خییلی دعوا کردم درست نشد 😔

عزیزم دعوا کار ساز نیست برا خودت و شوهرت کار بتراش مثلا یه روز بگو بریم دور دور یه روز خرید یه روز پتوها رو بریز بریز بیرون بشور یه روز ملحفه ها رو بنداز ماشین لباسشویی یه روز بیفت به جون خونه و تمیز کاری از صفر تا صد یه روز کابینتارو مرتب کن شوهرتم به کار بگیر یه روز کمر درد بگیر و ماساژ لازم شو بازم بگم....  😁

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یا اینکه میتونی کلاس هنری یا ورزشی بری دخترتم کنار باباش پارک و دور دور  یا خیاطی یا آرایشگری بعدشم مشتری قبول کنی و هی بگی اصلا وقت ندارم و اینا

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
چن بار حرف زدم ولی ایندفه میخام خخیلی جدی باهاش حرف بزنم

دلایلتم گفتی قانع کننده بوده؟

بزاره بره با بچتم بره چ اشکال داره چند ساعت بره و بیاد

توام ب خودت برس برو اون تایم باشگاه یا دور بزن یا بدو خونه دوستت یاکلاسی چیزی 

هر چیزی ک ب خودت حال بده استخر و.....

قاطع و قانع کننده  با احترام اگه قبول نکرد پس بد گفتی یا خیلی لجبازه 

تو حالت خوشش بهش بگو

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇
چن بار حرف زدم ولی ایندفه میخام خخیلی جدی باهاش حرف بزنم

مام همینجوریم 

اصلا ناراحت ک نمیشم خوشحالم  هستم 

2-3ساعت میبره بچمو من ی کارام میرسم با بچه نمیشه کمدا رو ربخت بیرون و تمیز کاری کرد ک بچه مم 2 ساله اشه