2777
2789

بخدا موندم چيكار كنم دخترم شير خشك بالاي يكسال ميخورد الان چند روزه تصميم گرفته ديگه نخوره منم خوشحالم از اينكه غذاي معمولي بخوره اما مشكل اينجاست غذا هم نميخوره درست يه سوپ ميخوره فقط آب رو هم جايگزين شير كرده حالا شبها بلند ميشه با گريه از گرسنگي قبلا فوري بهش شير ميدادم الان چي بدم نصفه شب ؟؟؟؟؟؟؟

تو رو خدا اگه تجربه ايي دارين بهم بگين انقدر ناراحتم كه حد نداره فقط گريه ميكنه ديگه اعصاب برام نمونده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر من 15 ماهه است...غذای خودمون ...ماهی ، شامی ، مرغ ، خورشت..البته نون خور نیست وقتی مثلا برای خودمون بادمجان و نون داریم باید براش برنج بگذارم و بادمجان و برنج بدم ...اما حریره بادام برای صبحانه میدم و شیر خودم

پسر من کلا غذا هرچی ما بخوریم میخوره از یک سالگی هم شیر پاستو میدم بهش بعد یه دکتر ماهری میگف ب بچه هاتون سوپ و میوه در حد یه قاچ بدید اینا رژیمی ان و لاغر میکنه بچه رو

کاربر حسنکم هستم😔 گریزانم ازین مردم که با من به ظاهر همدم و یه رنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت به دامانم دوصد پیرایه بستن💔
ميخوره ولي خب شب چطوري بهش شير پاستوريزه بدم اين تا گريه ميكنه بايد شير بخوره من تا برم بردارم گرم ك ...

مگه گرم میکنی من همونجوری از بطری میریزم شیشه شیرش

کاربر حسنکم هستم😔 گریزانم ازین مردم که با من به ظاهر همدم و یه رنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت به دامانم دوصد پیرایه بستن💔

تعجبم از دوستانيه كه ميگن عسل 

عزيزم عسل براي زير ٢ سال به شدت ممنوع و سمي هست 

با دكتر مشورت كردين ؟ احتمالا شربت اشتها آور بهتون توصيه ميكنن . 

شير گاو رو ميتونين مزه دار كنين . مثلا با اسانساي طبيعي ، موز ، خرما . 

پسرمن ۱۷ماهشه از بعد یکسالگی بیشتر غذای خودمونو میخوره .شبا هم بیدار میشه واسه شیر الان می‌خوام بگیر ...

پسر منم 17 ماهشه ولی میخام فقط شیر شبو بگیرم ولی از شب تا صبح 3بار بیدار میشه شیر نخوره گریه میکنه موندم چیکار کنم