nila_mm مدیر عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 249 عنوان لباس بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 17 پست سلام میخواستم بپرسم از چند هفته باید لباس بارداری بپوشیم ؟من خانواده شوهرم اربعین مراسم میگیرن و حلیم میپزن اون موقع من هفته ۱۴ بارداریم هست به نظرتون برم پارچه بخرم بدم برام یه لباس حاملگی خوشگل بدوزن یا زوده من بچه اولمه اصلا تجربه ندارم 1398/06/28 | 14:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nila_mm مدیر استارتر عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 249 من الان ١٦ هفته باردارم يه كم شكمم تيز اومده جلو كه اصلا با لباس گشاد و مانتو مشخص نيس و همچنان لباس ... ارع فکر کنم زیاد تغییری نکنم پس نمیدوزم
nila_mm مدیر استارتر عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 249 بستگی به راحت بودن خودت داره من همون اوایل با شلوار معمولی مشکل داشتم کشش اذیتم میکرد ولی لباسام اند ... ارع با سلوار که کلا مشکل دارم و نفسم بند میاد میخوام برم بارداری بخرم شلوار زیاد تفاوتی فکنر نکنم با شلوار های معمولی داشته باشه
nila_mm مدیر استارتر عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 249 نمیشه عزیزم زیاد یعنی با لباس معلوم نی بعدم شال یا روسری تو چطوری سر بگیر که روی شکمت رو بگیره ... خوب پس خیالم راحت شد فقط شلوار میخرم که راحت تر باشم