2777
2789
عنوان

درددل

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 30 پست
میفهمم عزیز دلم اما وقتی بهشون گفتین بازم درک نمیکنن پس انتظارات باعث میشه آرامشت به هم بریزه . اگه ...

وقتي بهم نميگن چطور سرخود برم پايين

دردانه مادر خوش اومدی...الهي شكر❤️
نه اصلا انتظار زیادی نیست تو عروسشونی الانم ک بارداری حداقل باید بهت یه تعارفی بکنن بنطرم به شوهرت ب ...

باور كن دوماه اومديم نزديكشون اصن رفتارشون جوري حاضريم بريم اجاره مشيني

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقيقا مشكلم اينه خيلي سردن  كلا در طول روز من پايين نرم اونا احوالي نميپرسن ازم با اينكه باردا ...

متوجه ام 

چاره ای نیست 

باید تحمل کرد 

متاسفانه همین آدما وقتی بچه دنیا میاد دم به دقیقه میخوان بچه رو ببینن!!!

اون موقع دیگه نوبت شماست .....

متوجه ام  چاره ای نیست  باید تحمل کرد  متاسفانه همین آدما وقتی بچه دنیا میاد دم به ...

خدانكنه تا اون موقع اينجا باشم 

دوس دارم هرچي طاا و پس انداز دارم بديم اجازه خونه فقط ازشون دور شم كه ديگه انتظاريم نداشته باشم ازشون

اونا نميخان كخ راحت باشيم وگرنه من تو اين شهر كسيو ندارم

پس در کل اخلاقشون این مدلیه نمیدونم دیگه چی بگم 

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.

میفهممت ادم سختشه من چندبارخودم و شوهرم ب مادرش گفتیم بدجور هوس مرغایی ک اون میپزه رو کرده بودم اما دریغ از ی تعارف 😕 بعدش میومد میگفت جاریمم با من همزمان حامله بود فلانی هوس اش کرده بود ی قابلمه پختم بردم  من هیچ وقت درک نکردم اینکارارو

میفهممت ادم سختشه من چندبارخودم و شوهرم ب مادرش گفتیم بدجور هوس مرغایی ک اون میپزه رو کرده بودم اما ...

واقعا اينا ميشه يه روزي كسي بياد اينطور باهاشون رفتار كنه 

عزیزم حق داری ولی اینچیزا برمیگرده به شعور طرف ک خودشو میزنه به بیخیالی....شماهم ولش کن بخوای فکر کنی فقط خودتو و نینیت اذیت میشین،منم غریبم مادرشوهرم فقط دوبار غذا داده اونم برای من نه،یبار خودش ناهار اینجا بود یبارم چون دخترش خونشون بود و منو شوهرم نرفتیم فرستاد....وگرنه همش هی تعارف الکی میزنه چیزی هوس کردی بگو منم غرور دارم هیچی نمیگم.....هییی خواهر غربت بده مامانم هرچی میخوره میزاره فریزر وقتی میاد پیشم یعالمه غذا برام میاره.....شماهم سفارش بده ازبیزون منم اوایل بد ویار بودم ناهارا فقط میوه و مغزیجات میخوردم

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش
خدانكنه تا اون موقع اينجا باشم  دوس دارم هرچي طاا و پس انداز دارم بديم اجازه خونه فقط ازشون دو ...

مگه نمیگی دو ماهه اومدین اینجا؟

به این زودی میخوای جابه جا بشی ، اونم تو بارداری؟

گرچه اصلاً از اول اومدن کنارشون کار اشتباهیه 

حتماً تحت شرایطی مجبور به این کار شدین .....

بنده خدا شوهرت حتماً جلوی شما خیلی خجالت میکشه از رفتار والدینش

عزیزم حق داری ولی اینچیزا برمیگرده به شعور طرف ک خودشو میزنه به بیخیالی....شماهم ولش کن بخوای فکر کن ...

چرا مادرا اينقد خوبن😭😭😭

واقعا خيلي حرص ميخورم ولي ديگه بايد بيخيالشون شم 

مگه نمیگی دو ماهه اومدین اینجا؟ به این زودی میخوای جابه جا بشی ، اونم تو بارداری؟ گرچه اصلاً از او ...

اجاره خونه برامون خيلي سخت بود 

فك كرديم بيايم اينجا بهتره برامون 

هرچند از احاظ مالي كمتر بهمون فشار مياد ولي روحي داغون شديم 

فقط خداروشكر ميكنم شوهرم مثه اونا نيست و اونم بيشتر از من حرص ميخوره