شیدا۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 3383 عنوان تفسیر سونو 66 بازدید | 11 پست روز ۱۳ پری سونو رفتم برا امشب روز ۱۴ امپول اچ سی جی دو تا پودر و یه مایع نوشته بزنم امشب یا نه ضخامتم کمه از دیروز تا امروز که ضخامت زیاد نمیشه بلاتکلیفم😭😭😭 یه پسر دارم قند عسل برا دومی اقدام کردم😍😍😍😍به زودی این تیکر واقعی میشود😍😍😍😍 1398/06/28 | 13:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیدا۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 3383 یه پسر دارم قند عسل برا دومی اقدام کردم😍😍😍😍به زودی این تیکر واقعی میشود😍😍😍😍
شیدا۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 3383 کسی نیست یه پسر دارم قند عسل برا دومی اقدام کردم😍😍😍😍به زودی این تیکر واقعی میشود😍😍😍😍
شیدا۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 3383 همه چی عالیه اصلا نگران نباش ضخامتم خیلی کمه یعنی با این باردار میشم؟؟؟😳😳😳 یه پسر دارم قند عسل برا دومی اقدام کردم😍😍😍😍به زودی این تیکر واقعی میشود😍😍😍😍
کاهار عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 2414 ضخامتم خیلی کمه یعنی با این باردار میشم؟؟؟😳😳😳 اره عزیزم چرا نشی بعدشم همه سونوگرافی ها دقیق نیستن بعد از یک هفته دوباره برو سونو
شیدا۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 3383 اره عزیزم چرا نشی بعدشم همه سونوگرافی ها دقیق نیستن بعد از یک هفته دوباره برو سونو&nbs ... الان قرص استرادیول بخورم تاثیر میذاره بچه ها میگن بخور یه پسر دارم قند عسل برا دومی اقدام کردم😍😍😍😍به زودی این تیکر واقعی میشود😍😍😍😍
کاهار عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 2414 الان قرص استرادیول بخورم تاثیر میذاره بچه ها میگن بخور بدون تجویز دکتر هیچی نخوردوستان شما جواب ازمایشات شما رو ندیدن نمیدونن که چی شما پایین و چی بلاست دکتر بر اساس اخرین ازمایش شما دارو تجویز میکنه همه این قرص ها عوارض دارند
شیدا۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 3383 بدون تجویز دکتر هیچی نخور دوستان شما جواب ازمایشات شما رو ندیدن نمیدونن که چی شما پایین و چی بلاست ... پس با این صخامت احتمال بارداری وجود داره و سقط نمیشه؟؟ یه پسر دارم قند عسل برا دومی اقدام کردم😍😍😍😍به زودی این تیکر واقعی میشود😍😍😍😍
کاهار عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 2414 پس با این صخامت احتمال بارداری وجود داره و سقط نمیشه؟؟ بله ایشالا استرس داشتن یعنی اینکه شما یه طناب دار انداختی گردنه جنین اتارامش داشته باش بزار همه چی روند طبیعی خودشو بره ایمان داشته باش که ۹ ماه دیگه جوجه ات تو بغلته
شیدا۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 3383 بله ایشالا استرس داشتن یعنی اینکه شما یه طناب دار انداختی گردنه جنین ات ارامش داشته باش بزار ... انشالله پس دو هفته ی دیگه بی بی مثبت میذارم😍😍😍 یه پسر دارم قند عسل برا دومی اقدام کردم😍😍😍😍به زودی این تیکر واقعی میشود😍😍😍😍