2777
2789
عنوان

سیسمونی

134 بازدید | 12 پست

خانومایی که تجربه دارن بی زحمت بگین کریر تا چند وقت بدرد میخوره واقعا؟ کدوم وسایل سیسمونی ضروریه؟

خدا جونم میشه منو لایق بدونی و ی نی نی خوشگل و سالم بهم بدی. قول میدم مامان خوبی باشم.  مرسی خدا جونم عاشقتم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کالسکه

روروئک

کیسه خواب و پتو خیلی بدرد میخوره

تخت هم نوجوان بخر

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه با بچه فرق داره مثلا بچه من کلا چهار بار به مدت به ربع موند توی کریر و کاملا و مونده ولی کالسکه و رورویک دوس داره. مثلا بچه خاهرشوهرم که کم تحرک بود و همش یه جا میخابید خیلی از کریر استفاده میکرد.

از لحظه ای که بدنیا میاد میشه از کریر استفاده کرد؟ یا اونموقع هم نمیشه؟

خدا جونم میشه منو لایق بدونی و ی نی نی خوشگل و سالم بهم بدی. قول میدم مامان خوبی باشم.  مرسی خدا جونم عاشقتم.

لطفا بگین چه مدل گهواره ای به درد میخوره

نی نی لای لای یا از اون مدل تختیا

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

از بیمارستان میخوان بچه رو بیارن خونه تو چی میزارن پس؟