2777
2789

همسرم به قصد اینکه من از زندگیش برم منو با دختره روبه رو کرد و نمی‌گم دیگه چیشد در ادامه چون حالم خیلی بد میشه ،منم علنی کردم و به خانواده ها گفتم قرار شد زندگی رو دوباره از نو شروع کنیم و برگردیم فکر رابطه شوهرم یا دختره داغونم می‌کنه حتی فکر اینکه رفتن خونمون شاید رابطه داشتن اینکه بهشون چی گذشته  نمیدونم نمیدونم چیکار کنم کمکم کنین میگن باید برگردیم بخاطر پسرمون ۶ ماه تمرینی زندگی کنیم و خوب باشیم حالا کن چطوری با اون تصور برگردم چیکار کنم !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاهر من شوهرش فقط در حد چت کردن با فامیلش مچ شوهرشو گرفت دیگه اون ادم سابق نشد خاهرم کلی عصبی و مریض شده 😔😔😔

کاربر حسنکم هستم😔 گریزانم ازین مردم که با من به ظاهر همدم و یه رنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت به دامانم دوصد پیرایه بستن💔

😿 خاک بر سر اون دختر که حیا نکرد و با شما رو به رو شد،بنظرم برو پیش یه مشاور تا درست تصمیم بگیری.

❤جهانم تویی ،چنان دورت میگردم که هیچکس به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده باشد❤