2777
2789
یه دختر پنج ساله دارم بیستو نه سالمه 

خدا رو هزار بار شكر🙏🏻

من بخاطر همين اندومتريوز لعنتي ٥ ساله كه باردار نميشم

رفتم دكتر گفت اندومتريوز داري و بايد عمل بشي اما چون بعد از عمل ذخيره ت مياد پايين قبلش بايد ivf كني منم ivf كردم بعد عمل شدم و بعد از عمل جنين هام رو انتقال دادم كه منفي شد الان برا بار سوم ميخوام برم برا انتقال

خدايا شكرت🙏🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مونا جان شما درد شکم ونفخ و.....داشتی ؟؟؟

اينها همه ش علائم اندومتريوزه

من درد شكم نداشتم كه دكتر گفت درصد كمي هستن كه درد ندارن و اكثرا درد دارن ولي نفخ رو داشتم كه يه مدت خوب شد ولي الان دوباره مشكل نفخ رو دارم

خدايا شكرت🙏🏻
ممنونم مونا جان خیلی لطف کردی 

خواهش ميكنم عزيزم

بازم سوالي برات پيش اومد خوشحال ميشم كمكت كنم

يه نصيحت خواهرانه فقط برو پيش متخصص اندومتريوز، دكترت اگه فوق تخصص زنان هم باشه بهش اعتماد نكن فقط و فقط متخصص اندومتريوز

خدايا شكرت🙏🏻
خواهش ميكنم عزيزم بازم سوالي برات پيش اومد خوشحال ميشم كمكت كنم يه نصيحت خواهرانه فقط برو پيش ...

عزیزم از علایم اندومتریوز چیه؟؟؟ چون منم درد های شکمی دارم و نفخ.  اتفاقا یه مدته خیلی نفخ دارم ولی می بینم غذام عادی با عرض معذرت

وقت پرویودی هم زیاد لخته خون می بینم و تخمدانام خیلیی درد دارن.  به نظرت  چه آزمایشی باید بدم؟؟

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁
عزیزم از علایم اندومتریوز چیه؟؟؟ چون منم درد های شکمی دارم و نفخ.  اتفاقا یه مدته خیلی نفخ دارم ...

دردهاي پريودي زياد و نفخ و درد لگن 

البته من بجز نفخ علائم ديگه اي نداشتم و معمول ترينش همون درد پريودي هست

همون آزمايش ca125 و mri 

متاسفانه الان اندومتريوز خيلي شايع شده

خدايا شكرت🙏🏻
دردهاي پريودي زياد و نفخ و درد لگن  البته من بجز نفخ علائم ديگه اي نداشتم و معمول ترينش همون د ...

باید دکتر زنان برم این ازمایشو بنویسه؟؟

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁
باید دکتر زنان برم این ازمایشو بنویسه؟؟

آره عزيزم

اگه متخصص اندومتريوز بري با سونو تخصصي هم ميتونه تشخيص بده

اگه تهراني بيمارستان ابن سينا كه بري خيالت راحتتره

اگه شيراز دكتر سعيد البرزي كه دكتر خودم هم هست

خدايا شكرت🙏🏻
آره عزيزم اگه متخصص اندومتريوز بري با سونو تخصصي هم ميتونه تشخيص بده اگه تهراني بيمارستان ابن ...

ممنون عزیزم که توضیح دادی . 

من رشت هستم . لطف کردی عزیزم😘

عزيزم اين آزمايش كه برا سرطان نيست مال من يه بار ٨٥ بود سال بعدش شده بود ١٠٠ و خورده اي

سلام عزیزم هستین؟سوال داشتم ازتون

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜