2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اين آزمايش برا تشخيص اندومتريوز كه اگه بالاي ٢٥ باشه احتمال اندومتريوز ميدن اما بازم قطعي نيست بايد mri انجام بدي و تشخيص نهايي اندومتريوز لاپاراسكوپيِ

خدايا شكرت🙏🏻

یکی از انتی زن های سرطان هست ولی به دلایلی دیگه هم بالا میره من دکتر برا سنو وازینال انجام داد گفت یه چیز خیلی کوچیک میبینم حالا نمیدونم کیسته یا چیز دیگه این ازمایش دادم رفته بالا 

یکی از انتی زن های سرطان هست ولی به دلایلی دیگه هم بالا میره من دکتر برا سنو وازینال انجام داد گفت ی ...

درسته ديگه

اندومتريوز هم مثل كيست هست با اين تفاوت كه كيست توي تخمدان و رحم ميزنه اما اندومتريوز توي روده و كليه و مثلنه هم ميتونه بزنه 

دكترت خواسته مطمئن بشه كيست ساده ست يا اندومتريوز و هيچ ربطي به سرطان نداره

منم اندومتريوز داشتم 

خدايا شكرت🙏🏻
اگه سرطان باشه خیلی میره بالا این ازمایش ca125؟؟؟

بازم ميگي سرطان 

هيچ ربطي به سرطان نداره، اگه تو نت چيزي خوندي بي خيالش شو 

دكتر قبلي من ميگفت عدد ca125 من ٣٠٠ هست

شما بچه دارين؟

خدايا شكرت🙏🏻
ببخشید خیلی سوال پرسیدم ولی به خدا چند شبه اصلا نخوابیدم از استرس شما چه علاعمی داشتی 

هر ماه كه ما پريود ميشيم اندومتر رحم ريزش ميكنه و خون پريودي خارج ميشه ولي تو بعضي افراد يه مقدار از اين خون ها برگشت پيدا ميكنه به داخل رحم و جاهاي ديگه كه مثل كيست ميشن و بهش ميگن اندومتريوز

اين به ساده ترين زبوني بود كه ميشه گفت

خدايا شكرت🙏🏻