2777
2789
عنوان

کارت دانشجویی

5635 بازدید | 19 پست

من امسال ترم اولی هستم . کارت دانشجویی رو خودشون میدن یا باید بری اطلاع بدی . چن وقت طول میکشه.

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم بعد از ثبت نام اینترنتی.ثبت نام حضوری هم هس که میری آموزش بهت میگن که از کجا باید تحویل بگیری

مواظب افکارمون و ذهنمون باشیم که افکار تبدیل به رفتارمیشه😊👌      کار بد هیچکس توجیه کننده رفتار بد ما نیست!       
برو از آموزش درخواست کن برات درستش کنن من به خاطر نبود بدنه کارت یک ترم کامل کارت نداشتم   &nb ...

یعنی برم پیش مدیر گروه خودمون

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
همون اول ورودت انقدر باید برگه ببری امضا کنی خودت دستت میاد حالا عجله نکن 😁

عزیزم من ثبت نان کردم انتخاب واحد هم انجام دادم .

برو از آموزش درخواست کن برات درستش کنن من به خاطر نبود بدنه کارت یک ترم کامل کارت نداشتم   &nb ...

عامو من ارشدمو کلا کارت نگرفتم😂😂😂 با برگه تاریخ ازمونا میرفتم سرجلسه با کپی انتخاب واحدم میرفتم دانشگاه😂

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش
عامو من ارشدمو کلا کارت نگرفتم😂😂😂 با برگه تاریخ ازمونا میرفتم سرجلسه با کپی انتخاب واحدم میرفتم د ...

کارت درسته عزیز    

منم الان گذاشتم تو کیف پولم هی نگاه به عکسم میکنم یه تف میندازم روش و دوباره میذارمش سر جاش    

کارت درسته عزیز       منم الان گذاشتم تو کیف پولم هی نگاه به عکسم میکنم یه تف میند ...

واااایییی😂کاش زودتر میدونستم این قابلیتشو میرفتم میگرفتم 😂😂

اخه از ما 15 تومنننن پول میگرفتن برا کارت منم زورم اومد پوله رو بدم😂حالا شهریم دوتومن بود ولی اینو نگرفتم 

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش