2777
2789
عنوان

مگه من چمه😞😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 38 پست
اره ولی در صورتی ک اوایل ازدواج جور دیگه نباشه و الان عوض شه.من شوهرم اعتیاد داد خودم کمکش کردم ترک ...

اینهمه چیز داری برای اینکه اعتماد بنفست بیاد بالا. دنبال روشی.

همینا رو ک گفتی روزی چند بار برای خودت بگو .

اتفاقا همسرت چون دیدا تو ازش بالاتری ، هی میزنه تو سرت تا خودش رو تخلیه و آروم کنه.

در مورد پر رنگ شدن ، تا همسرت گفت فورا بگو اوکی ، منم دوست دا م و .... ولی باید مسئولیت بچه رو بپذیری ، توی مراسم ها بچه رو بده به اون و خودت کمک کن . بگو با این شرط مثلا.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

عزیزدلم بیخیال همه این حرفا شوهرت هرچی میخاد بگه تو به خودت برس به قول دوستمون لاک بخر لباسای خوشگل و متنوع بپوش به دخترت برس اینجوری دخترتم با اعتماد به نفس پایین بزرگ میشه به شوهرت محل نده زیاد تو مهنونیا فقط ببینه یه خانم تر گل ور گل و مرتب داده خودش دوباره جذبت میشه اصلا غصه نخور هرکی درس خونده خونده ببخشیدا اونجای لقش واسه خودش خونده قرار نیست همه مث هم زندگی کنن که اگه اونجوری باشه که ادم باید کل عمرشو بزاره تا شبیه دیگران شه نه عزیزم تو لحظه زندگی کن برات ارزوی خوشبختی میکنم دوست خوبم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم.میدونی من قبل ازدواجم.ادم شادی بودم همه سنمو 4 سال کم تر میگفتن و از لحاظ ظاهری خوبم بد ...

خب دگ پس هیچ کاریش نمیتونی بکنی فقط سعی کن خودتو تغییر بدی منظورم تو حرف زدنات فقط یجور دگ صحبت کن خیلی محکم و قوی حرفاتو ب شوهرت بزن ک شاخ دربیاره بنظرم یکم بی محلی هم بکن ببین چه تاثیری داره 

درمورد رابطت هم بنظرم شبا یه لباسای تحریک امیز مخصوصا عطر بزن یا از پایین ل خت بخاب 

یجوری ی کاری بکن

یا بگو من نیاز دارم الان باید چیکاکنم خودارضایی کنم قشنگ بلند واضح بگو بفهمه تغییر کردی 

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 
متاسفم واقعا من راهکاری سراغ ندارم اما اینو میدونم اشتباه شوهرتون بوده که اعتماد به نفس شما رو کم ک ...

الان تو شرایط خیلی بدیم خیلی داغونم همش میگم.نکنه حق داره ک رابطه نداریم نکنه من مشکلی دارم 

تمام صحبت هاتون نشون میده خیلی از همسرت سرتری فقط خودتو دست کم گرفتی. تنها مشکل و اشتباهت این بوده.& ...

من همش درگیر شوهرمم میخوام زندگیم خوب بشه ولی اون سرده خیلی تا میاد خونه با غر غر به یه چی گیر میده .تا دخترم نق میزنه سرش داد میزنه  همش عصبیه چند بار خواستم جدا شم نمیذاره میگه ابروم جلو بقیه چی 

فقط مردم داره ولی به خونوادش ک ما هستیم توجه نداره

زنی که خرج داره ارج داره‌...دقیق می فهممت درکت می کنم..تا میتونی به خودت برس...البته فعلا به خاطر فو ...

چیزی نداره ک بخواد بهم بده ک بگم مثلا اینقد پول لازمم.بعد 4 سال زندگی جدیدا با اصرار من میگه بیا 200 تومن ماهی بهت بدم.ک اونم یک ماه داد .بخدا خجالت اوره 200 تومن بدی به زنت بگی برای یک ماهت

اینهمه چیز داری برای اینکه اعتماد بنفست بیاد بالا. دنبال روشی. همینا رو ک گفتی روزی چند بار برای خو ...

ممنون پیشنهادت خوب بود که بچه رو بگیره تا پر رنگ شم اگه چیزی دیگه به ذهنت میرسه بگو ممنونم

من همش درگیر شوهرمم میخوام زندگیم خوب بشه ولی اون سرده خیلی تا میاد خونه با غر غر به یه چی گیر میده ...

یه مدت نادیده اش بگیر. انگار که نیست. فقط به خودت و دخترت برس و فکر کن. نذار حتی بیاد تو ذهنت. هرکاری هم کرد خیلی عادی باهاش برخورد کن. انگار یه مرد غریبه. سع کن فقط به خودت فکر کنی.

باید اعتماد به نفستو ببری بالا. برو پیش مشاور

شما الان مسئول تربیت دخترتم هستی. بخاطر اون اینکارو بکن

تو نمیتونی همسرتو عوض کنی. خودت که عوض بشی اونم خودشو ناخوداگاه تغییر میده

چه جوری !! امشب خونه پدر شوهرم دعای کیله و همه میان من چطور رفتار کنم ِِ؟  اخه همه خانماشون می ...

مثلا برو سمت چایی ریختن وبعد مثلا یهو میبینی دخترت داره ور میره به چیزی بانگرانی برو سمت دخترت طوری که مثلا میترسی چیزی روش خدای نکرده بیفته یا بخوره زمین یا...برو توجمعهاشون ولی یجوری باش که ینی دخترت نمیذاره کاری بکنی ن اینکه خودت نخای ...زیادم کارنکردنتو تابلو نکن.یبار که شوهرتم هست جلو اون یکاری بکن که ببینه ولی زیاد خودتو جررنده چون بیفایده اس...خودتم شقه شقه کنی فامیل شوهر نمیبینن...من این چیزااعتقادم نبودااا ولی به حرف بقیه رسیدم واقعا...شوهرتم چیزی گفت بگو حسابی کارکردم منتها کسی نمیبینه..با گلایه هم بگو...دخترتو بهانه کن چمیدونم...اگه بخای راهشو پیدامیکنی...اعتماد بنفس خودتم تقویت کن...میفهمم چی میگی خوبم میفهمم واسه همین دارم بت میگم خودتو بالابگیر که شوهرت زیادی سوارت نشه..

عزیزدلم بیخیال همه این حرفا شوهرت هرچی میخاد بگه تو به خودت برس به قول دوستمون لاک بخر لباسای خوشگل ...

مرسی عزیزم امیدوارم توام خوشبخت باشی.

من الان نگران امروزم ک چطور برخورد کنم کلا رفتن توی خونواده اینا واسم دردسره .قبلا برام فرقی نمیکرد چون اعتماد ب نفس داشتم از وقتی هی گیر داده به همه چیم کلا پاشیدم از هم

خب دگ پس هیچ کاریش نمیتونی بکنی فقط سعی کن خودتو تغییر بدی منظورم تو حرف زدنات فقط یجور دگ صحبت کن خ ...

راستش یه جوری ازش بدم اومده فک کن 7 ماه زنت و بیخیال شی بدون اینکه فک کنه اینم نیاز داره .کلا شبا تو پذیرایی میخوابه ما توی اتاق.

میدونی غرور داره خیلی و اینکه تنوع طلبه چند بار توی رابطه قبلا ها از بقیه گفت حس بدی دارم 

تو هم برو کمک کن ولی خیلی ساکت و مظلوم واینستا مثه قبلا یکم قیافه بگیر سر بالا اعتماد بنفس فراوان مگ ...

ببین میخوام جایگاه عروس بودنم حفظ شه .اخه کارگر دارن من برم پذیرایی کنم زشته .دقیقا موندم چیکار کنم !!!!

یه مدت نادیده اش بگیر. انگار که نیست. فقط به خودت و دخترت برس و فکر کن. نذار حتی بیاد تو ذهنت. هرکار ...

هزینه ی مشاوره ها که خیلی گرونه  و با یکی دو جلسه ام حل نمیشه .این مشاوره های اینترنتی چطورن! مثل سوده هروی

ببین میخوام جایگاه عروس بودنم حفظ شه .اخه کارگر دارن من برم پذیرایی کنم زشته .دقیقا موندم چیکار کنم ...

برو مدیریت کن مجلس رو به کارگرا بگو مثلا فلانی تازه اومدازش پذیرایی کنید اونجا نشسته. ازاین کارا

اخ جون خدایا شکرت منم دخمل دار شدم 😘😘😘 میشه برای دخترکوچولوم دعا کنید زودتر به حرف بیاد همه چیزو میفهمه و میشنوه ولی به خودش زحمت نمیده زبونش رو بچرخونه همه چیزو با اشاره و داد زدن میفهمونه   اسم کاربریم قرار بود سانسا استارک بشه و فکر میکردم چه اسم تکی نگو یه دوجین ادم همین اسمو برداشتن. دیگه انقد تغییرش دادم و پس و پیش کردم که استارکش اومد قبل سانسا و اسم کاربریم نامفهوم شد