2777
2789
عنوان

جدایی

294 بازدید | 15 پست

سلام دوماه و نیمه ک ازدواج کردم منو شوهرم خیلی مشکل داریم با هم از اخلاق بگو تا جنسی اون مهربونه منو دوسداره اما من اونو مثل بقیه نمیبینم طرز فکرش حرف زدنش انگار ی بچس حتی تو جمع خجالت میکشم ی حرفایی میزنه شرمم میاد حتی پول بهم نمیده حتی اگ زیاد داشته باشه و اگ دستش خالی باشه بم میگ بم بده من خوشم نمیاد من دوسدارم یک مرد پشتم باشه فعلا ما با خانوادش زندگی میکنیم بش حقوقش نسبتا خوبه ولی خیلی ولخرجه پس انداز نداریم بش میگم اگ جدا شدیم از خانوادت میخوای چیکار کنیم زندگی خرج داره میگ کالباس و خیار میخوریم همش تو ی عالم دیگ فکر قصر و نمیدونم چی بنظرشما این فرد سالمه اصلا خیلی دوسدارم ازش جداشم و خب خانواده ی خوبی ندارم منو نمیخوان بنظرتون چیکار کنم کمکم کنین😔

دنيا پراست از آدم هايي كه يكي را دوست دارند اما با شخص ديگري زندگي ميكنند🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر دو تون بچه این به خدا مردا دیر بزرگ میشن چه برسه به این سن که هنوز بچه اس  اقتضای سنشه زیا ...

بعضیا کوچیکتراز اونن ولی بیشتر میفهمن

پسرا کلا دیر بزرگ میشن🤦‍♀️ برای همین فکر نکن چیز عجیبیه 

مشکل من فهم مسائل نیس مسئولیت پذیریه به عنوان مرد خونواده باید بتونه زندگیشو از همه نظر حتی اقتصادی اداره کنه 

اگه زندگیتو دوس داری باید بهش زمان بدی این نظر منه

با خدا باش پادشاهی کن😇

استارتر ماهم اوایل مشکلاتی داشتیم چون کوچولوبودیم مثل شما الانم هستیما😂 ولی خب اینو میخوام بگم که شوهرم خیلی فرق کرده نسبت به اوایل ازدواج روز به روز که بزرگترمیشه رفتارش کلی فرق میکنه

خوب تو باید یادش بدی خیلی هم باید بگی 

وهر داری همینه

فقط خودتو اذیت نکن با شیوه های مختلف بگو حرف زیاد بزنین ...با قهر چیزی یاد نمیگیره رو مخش راه برو

خدایا مرسی❤️💋
استارتر ماهم اوایل مشکلاتی داشتیم چون کوچولوبودیم مثل شما الانم هستیما😂 ولی خب اینو میخوام بگم که ش ...

ینی توام شوهرت بت میگفت میخوام خونه از این آمریکا دارم بخرم و سوال میپرسه بنظرت ببر سریع تراز پژو پارسه و یا باش و خیلی چیزای مزخرف روز بروز بدتر میشه دیونم کرده ولی امیدوارم درست شه بهش فرصت میدم