سلام دوماه و نیمه ک ازدواج کردم منو شوهرم خیلی مشکل داریم با هم از اخلاق بگو تا جنسی اون مهربونه منو دوسداره اما من اونو مثل بقیه نمیبینم طرز فکرش حرف زدنش انگار ی بچس حتی تو جمع خجالت میکشم ی حرفایی میزنه شرمم میاد حتی پول بهم نمیده حتی اگ زیاد داشته باشه و اگ دستش خالی باشه بم میگ بم بده من خوشم نمیاد من دوسدارم یک مرد پشتم باشه فعلا ما با خانوادش زندگی میکنیم بش حقوقش نسبتا خوبه ولی خیلی ولخرجه پس انداز نداریم بش میگم اگ جدا شدیم از خانوادت میخوای چیکار کنیم زندگی خرج داره میگ کالباس و خیار میخوریم همش تو ی عالم دیگ فکر قصر و نمیدونم چی بنظرشما این فرد سالمه اصلا خیلی دوسدارم ازش جداشم و خب خانواده ی خوبی ندارم منو نمیخوان بنظرتون چیکار کنم کمکم کنین😔
دنيا پراست از آدم هايي كه يكي را دوست دارند اما با شخص ديگري زندگي ميكنند🖤
استارتر ماهم اوایل مشکلاتی داشتیم چون کوچولوبودیم مثل شما الانم هستیما😂 ولی خب اینو میخوام بگم که شوهرم خیلی فرق کرده نسبت به اوایل ازدواج روز به روز که بزرگترمیشه رفتارش کلی فرق میکنه
استارتر ماهم اوایل مشکلاتی داشتیم چون کوچولوبودیم مثل شما الانم هستیما😂 ولی خب اینو میخوام بگم که ش ...
ینی توام شوهرت بت میگفت میخوام خونه از این آمریکا دارم بخرم و سوال میپرسه بنظرت ببر سریع تراز پژو پارسه و یا باش و خیلی چیزای مزخرف روز بروز بدتر میشه دیونم کرده ولی امیدوارم درست شه بهش فرصت میدم
دنيا پراست از آدم هايي كه يكي را دوست دارند اما با شخص ديگري زندگي ميكنند🖤