2777
2789
عنوان

شپش یا تخم شپش

1315 بازدید | 19 پست

سلام خانوما چیکار کنیم که موهای دخترمون تخم نداشته باشه یا اگه داشت چه جوری پاکش کنیم 

ادمک اخر دنیاست بخند .ادمک مرگ همینجاست بخند.دست خطی که تو را عاشق کرد. شوخی کاغذی ماست بخند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روغن کرچک بزن و روغن نارگیل با شونه ریز شونه کن و آبکشی 1 روز در میون این کار و انجام بده

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد

س سوار داغم بعد حمام رو ریشه موهاش بگیر دوباره شونه کن 

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد

انگار شپشا قوی شده ژنشون تو دگردیسی نسل، چون خیلی زیاد شدن

وا يجوري ميگين انگار نون و نمكه  همه جا هست و حتما بايد باشه

ی آرایشگاه نزدیکم هست باهاش دوستم هر دفعه میرم کسایی ک فکرش و نمیکنی میان موهاشون و بزنن شپش دارن تعجب می‌کنم امکان نداره ی مشتری شپش دار نداشته باشن 

وا يجوري ميگين انگار نون و نمكه  همه جا هست و حتما بايد باشه

خب عزیزم اونایی که میرن مدرسه دارن دیگه دختر من میخواد بره پیش دبستانی 

ادمک اخر دنیاست بخند .ادمک مرگ همینجاست بخند.دست خطی که تو را عاشق کرد. شوخی کاغذی ماست بخند
سس مایونزشب تاصبح یه شامپوگیاهی هشتادتومنی هم. هس خیلی خوبه ازداروخونه بگیر

شامپو تاثیر گذاره 

شامپو تاثیر گذاره 

نمدونم والامیگن تاثیرگذاره بعداین شامپوهشتادیه خیلی بزرگه پیشبند وشونهذهم داره یه اسپری هم داره برای جاهایی که شپشی شده ولی نمیشه بشوری

اینارو یهدخانومی ازاشناهامون گفت

وایی من دخترم ۲ سال پیش از مهد گ فت الان باز اول مهر رو مدارس و استرس من😩😩

منم استرس دارم  تمیز شد یا نه