2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبل از بارداري سابقه کيست تخمدان داشتي؟؟

وا چه ربطی داره؟

آبان  اومد ولی بدون دخترم😢 برای اینکه ابان باردار باشم یه صلوات میفرستین؟ممنونم.ایشالله همتون حاجت روا بشین💞

ایشالله که چیزی نیست و نی نی گلتو به سلامت بدنیا بیاری..ایشالله چیزی نیست 

آبان  اومد ولی بدون دخترم😢 برای اینکه ابان باردار باشم یه صلوات میفرستین؟ممنونم.ایشالله همتون حاجت روا بشین💞

پسرمن تو هیجده هفته داشت...مردم و زنده شدم.دکتر انومالی پیشرفته گرفت و فاکتورای دیگخ رو هم بررسی کرد و گفت مشکلی نداره(هرچند چهارتا دکتر زنان تو ی هفته رفتم و همه معتقد بودم اصلا لازم نیس سونوی پیشرفتع بدم اما دلم اروم‌نمبشد)تو ۲۸ هفته گفت دیگه نیس و جذب شده نگران نباش عزیزم

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

بچه فامیلمون دنیا اومد یه کیست پشت گوشش داشت که حرکتم میکرد..دکتر به مادرش گفت باید عمل بشه اما یه مدت بعد خودش از بین رفت دیگه عمل نکردنش

❤💗💟❤💗💟❤💗💟❤💗💟❤💗💟💗❤💗فقط خواستم با عکس پروفایلم ست شه😛

خاله منم تو بارداری بچش داشت ولی دکتر گفت خودش رفع میشه الانم پسرش ۳سالشه وسالمه

وقتی یه نفر میخاد با حرفاش ناراحتتون کنه خونسرد باشید و آرامشتون رو بهم نریزید اون هدفش بهم ریختن آرامش و اعصاب شماست پس نباید این اجازه رو بهش داد..
پسرمن تو هیجده هفته داشت...مردم و زنده شدم.دکتر انومالی پیشرفته گرفت و فاکتورای دیگخ رو هم بررسی کرد ...

در مقایسه با شما پس من اصلا نترسیدم دکتر گفت رفع میشه منم گفتم باشه😂😂😂

من یه ساعت پیش این تاپیکو زدم ، عزیزم برو بخون خانما گفتن چیز مهمی نیس

من خودم چندتا دکتر نشون دادم همشون گفتن ولش کن مهم نیس

خدای من به دل همه بنده هات ارامش بده، خدایا خودت حافظ بچم باش...
در مقایسه با شما پس من اصلا نترسیدم دکتر گفت رفع میشه منم گفتم باشه😂😂😂

احه میدونی من قبلش کلی راز و نیاز و دعا که پسر باشه😁😁😁بعد تو انومالی دکتر گفت پسره اما کیست دارا و ال و بل.دنیا رو سرم خراب شد.گقتم بفرما خدا میخواد مجازاتم کنه😁😁ی پسر مریص بهم بده بگه این بهتره یا ی دختر سالم(ناگفته نماند که خودم بچه اولم دختره و حتی ی بار سر اون نگفتم خداکنخ پسرباشه،الان چون دختر داشتم و اونم دائم میگفت اگه خواهرباشه میزارمش سرکوچه(سه سالش بود)دوس داشتم پسر باشه)

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
منم مثل‌ شما‌ کیست دارم دکتر گفت خطرناکه ولی نمیدونم فعلا چی‌ کار‌ کنم

کجاشه؟ من خیلی پرسوجو کردم گفتن مهم نیس که ، چرا بهتون گفتن خطرناکه؟؟

خدای من به دل همه بنده هات ارامش بده، خدایا خودت حافظ بچم باش...
کجاشه؟ من خیلی پرسوجو کردم گفتن مهم نیس که ، چرا بهتون گفتن خطرناکه؟؟

نگفتن به بچه چسبیده یا نه گفت یه کیست دقیقا هم اندازه بچه داری اگه بزرگ تر‌ بشه حتی یکم خطرناکه ممکنه بترکه اگه توی سونو بعدی بزرگ شده باشه باید جراحی کنی در بیاری