2777
2789
عنوان

مردِ دو زنه!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 101 پست
واقعا ناراحتی براش؟  به نظرت بیشتر به عوامل شخصیتی بستگی نداره؟

خودمم نمیدونم خب.آخه از خیلیها شنیدم.

دوستای گلم اگه ریزش شدیدِ مو ونازکیِ تارمو وشوره ی سر دارید.اگه دنبالِ رویش مجددِ مو هستید ،میتونم کمکتون کنم.روشم کاملاََ گیاهی هست .ارسالِ روغنِ دست ساز ب همه ی شهرها امکان پذیره.برای خرید تماس بگیرید۰۹۰۱۱۸۵۰۳۲۳.ویا ب آدرسِ اینستام @tare_moye_ba_arzeshمراجعه کنید.مزاحمت پیگیری میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدل مو ژنتیکیه . چه ربطی داره. حالا اینقدر چرت و پرت بگو و به پرو پاش بپیچ تا یا دعواتون بشه . یا بگ ...

😂😂😂

دوستای گلم اگه ریزش شدیدِ مو ونازکیِ تارمو وشوره ی سر دارید.اگه دنبالِ رویش مجددِ مو هستید ،میتونم کمکتون کنم.روشم کاملاََ گیاهی هست .ارسالِ روغنِ دست ساز ب همه ی شهرها امکان پذیره.برای خرید تماس بگیرید۰۹۰۱۱۸۵۰۳۲۳.ویا ب آدرسِ اینستام @tare_moye_ba_arzeshمراجعه کنید.مزاحمت پیگیری میشه

خرافات ریشه در بی سوادی داره قدیم چون سوادی نداشتن هر چیزی ک یک مشت نادان میگفتن باورشون میشده و متاسفانه اون را به بچهای خودشون انتقال دادن ی داستان زیبا شنیدم در این مورد یک خانم ک تازه ازدواج کرده بوده داشته برای شام برای شوهرش سوسیس خورد میکرده ک بپزه شوهر میبینه داره سر و ته سوسیس ها را میکنه و میتدازه بهش میگه چرا اینکار را میکنی علت خاصی داره میگه نه مادرم این کار را میکرد همیشه یکبار ازش پرسیدم مامان چرا این کار را انجام میدی گفته مادربزرگ خدابیامرزت این کار را میکرده منم دیدم و فکر کردم باید این کار را انجام بدم دوستان هیچ چیزززی را بدون مطالعه و تحقیق قبول نکنید حتی اگر بهتون گفتن الان شب هست تا خودتون به این نتیجه نرسیدین قبول کنید خدا مغز داده ازش استفاده کنیم دکوری نیست موفق و موید باشید قصدم توهین و بی احترامی نبود دوست عزیز 

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...
وااای نگوووو .همه چی دستِ خداس.آخه چرا این حرفو زدن قدیمیها

عزیزم غصه الکی نخور

شوهر دختر خاله ام اینطوریه یعنی خدایی به خوبی و زن ذلیلی اون تو فامیل نداریم جونش واسه خانومش درمیره سه تام بچه دارن

تکلیف من الان چیه شوهرم نیست تا فرق سرش رو ببینم یه پیچه یا دو پیچه 😂

بعدا نگاه کن😑😑😑

بعدا نگاه کن😑😑😑

باشه 😑

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ 

مال همسرم زیاده یاهم جاش نفهمیدم اشتباه دیدم

یعنی زنهای زیادی میگیره🤔🤔🤔 همون اولش بفهمم هردوشون کشتم

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
وای استارتر امضاتم در مورد موئه که😂😂تو که تو کار مویی ی روغن بده بزنه فرق سرش کچل بشه😂😂😂

توو فکرشم .اما برعکسه.ک اینجوری یکی از سوراخاش پربشع😂😑😂

مال همسرم زیاده یاهم جاش نفهمیدم اشتباه دیدم یعنی زنهای زیادی میگیره🤔🤔🤔 همون اولش بفهمم هردوشون ...

😂😂😂😂

اینم تاپیک بود زدی امروز سر رابط...... دعوامون شد توفکرم انداختی

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
خرافات ریشه در بی سوادی داره قدیم چون سوادی نداشتن هر چیزی ک یک مشت نادان میگفتن باورشون میشده و متا ...

خب شماحتما و قطعا عصای موسی را خرافه میدونید.درسته؟

این قافله عمر عجب میگذرد