saving_angel مدیر عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 2361 عنوان بزرگ شدن شکم.... | مشاهده متن کامل بحث + 3789 بازدید | 28 پست سلام خانوما شمام یه هفته چند روز مونده به پری ورم شکم میگیرین؟؟ انگار چن ماهه حامله ام 😐 به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(: 1398/06/27 | 23:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shah_sanam عضویت: 1398/01/01 تعداد پست: 10356 جدی😐 منک متاهلم کلا زن ک بشی بدنت داغون میشه😕 مطمعنم شوهر کنم بدنم قشنگتر میشه😊😊 بزودی میرم قاطی متاهلااااا😅😅😅😅😅😅
گربه_بوره عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8614 متاهلی؟ من انقد سنگین میشم که نگو افسردگی میگیرم😕 ارهواای اعصاب خورد کنه اینجاش بقیش خوبه خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
saving_angel مدیر استارتر عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 2361 منم باردار نشدم فک کنم کیسته همین که پریود یشی میترکه نظریهه خودمه نمیدونم عهه😭 پری بعدیت کیه؟؟ نظریه جالبیه😁 به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:
saving_angel مدیر استارتر عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 2361 مطمعنم شوهر کنم بدنم قشنگتر میشه😊😊 خداکنه😐😐😐 به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:
pary12 عضویت: 1394/01/25 تعداد پست: 8904 مطمعنم شوهر کنم بدنم قشنگتر میشه😊😊 منظورش یه چی دیگه اس بد متوجه شدیدرست میگه وقتی ازدواج کنی هورمونات قاطی میکنه کلا تغییر میکنه ادم از هر لحاظ psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
saving_angel مدیر استارتر عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 2361 اره واای اعصاب خورد کنه اینجاش بقیش خوبه این موقع ها گشنمه ها یکم ک غذا میخورم زود میاد بالا شکمم حالا منک تربیت بدنی خوندم فکرشو بکن حال منوووو😨😕 به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:
pary12 عضویت: 1394/01/25 تعداد پست: 8904 عهه😭 پری بعدیت کیه؟؟ نظریه جالبیه😁 هنوز نشدم کلا نامرطبه برا من فک کنم 1 ماه و 1هفته اس دیر کرده دیشب قرص پروژسترون مصرف کردم باید تا چند روز ایند پریود شم psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
saving_angel مدیر استارتر عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 2361 هنوز نشدم کلا نامرطبه برا من فک کنم 1 ماه و 1هفته اس دیر کرده دیشب قرص پروژسترون مصرف کردم بای ... عههه عوضش پری های من مرتبه لامصب!! به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:
pary12 عضویت: 1394/01/25 تعداد پست: 8904 عههه عوضش پری های من مرتبه لامصب!! خوبه پریود منظم نشانه سالم بودن لوله رحم و تخمدانه psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
گربه_بوره عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8614 این موقع ها گشنمه ها یکم ک غذا میخورم زود میاد بالا شکمم حالا منک تربیت بدنی خوندم فکرشو بکن حال منو ... فک کن منو ک انقد حساسم رو شکمم چ حالی میشم دگ تا خون ریزی شرو نشه از خونه تکون نمیخورم جلو چسم شوهرمم نمیرم😂 خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
shah_sanam عضویت: 1398/01/01 تعداد پست: 10356 منظورش یه چی دیگه اس بد متوجه شدی درست میگه وقتی ازدواج کنی هورمونات قاطی میکنه کلا تغییر میکنه ... حتی اگه بچه دار نشی؟؟؟یعنی آدم بدتر میشه؟؟؟؟ بزودی میرم قاطی متاهلااااا😅😅😅😅😅😅
pary12 عضویت: 1394/01/25 تعداد پست: 8904 حتی اگه بچه دار نشی؟؟؟یعنی آدم بدتر میشه؟؟؟؟ من که بچه ندارم اندامم خوبه ولی شکم لامصب مثل دورانی که مجرد بودم صاف نیست موهای بدن ادم زخمیم تر و پر تر میشه هورمون لامصب همه چیو بهم میریزهولی وزنم همونه تغییر نکردم چون کلا کم غذام psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
saving_angel مدیر استارتر عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 2361 خوبه پریود منظم نشانه سالم بودن لوله رحم و تخمدانه چه خوب. من شنیدم نامنظمی ام نشونه امادگی برا حاملگیه به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:
saving_angel مدیر استارتر عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 2361 فک کن منو ک انقد حساسم رو شکمم چ حالی میشم دگ تا خون ریزی شرو نشه از خونه تکون نمیخورم جلو چسم شوهرم ... خخخ منم دستمو همش میگیرم جلو شکمم😂 ولی مردا توجه نمیکنن شوهر منکه ایجوریه اون فقط بره تو حس دیه هیچی براش مهم نیس😂 به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(: