ava_mehri مدیر عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 199 عنوان شکست عشقی | مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 84 پست شکست عشقی خوردین تا حالا؟ فراموشش کردین یا هنوز به فکرشید 1398/06/27 | 23:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ava_mehri مدیر استارتر عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 199 حيف تيپ و خوشگليش كه بخاطر خانوادش اينده اش خراب شد شد چرا اگ دوس داری تعریف کن
mehrbano21 عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 2265 چرا اگ دوس داری تعریف کن خب ادامه تحصيلش رو ول كرد خدمتش ب مشكل بر خورد ب خاطر حمايت نكردن هاي خانوادش كارش ب مشكل بوخورد بخاطر دروغ هاي خانوادش ازدواجش ب مشكل برخورد ابروشون تو شهرشون رفت و ي اينده مبهم در انتظارشه ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟
ava_mehri مدیر استارتر عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 199 خب ادامه تحصيلش رو ول كرد خدمتش ب مشكل بر خورد ب خاطر حمايت نكردن هاي خانوادش كارش ب م ... کلاهبرداری چی شد اونو نفهمیدم 🙈🙈🙈
mehrbano21 عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 2265 کلاهبرداری چی شد اونو نفهمیدم 🙈🙈🙈 بخاطر پول پدرم وتك دختر بودن من و تصور اينكه جهيزيش كامل و اماده اس اومده بودن كلاهبرداري در حد ٤٠٠ ٥٠٠ميليون پول از پدرم و اينكه تا اخر عمر اين پسر با مشكلاتش وبال گردن ما بشه اوكي؟؟؟ ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟
ava_mehri مدیر استارتر عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 199 بخاطر پول پدرم وتك دختر بودن من و تصور اينكه جهيزيش كامل و اماده اس اومده بودن كلاهبرداري در ... اوکی اوکی فهمیدم😔چقد بد
mehrbano21 عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 2265 اوکی اوکی فهمیدم😔چقد بد اره عزيزم بابت جداييم خيلي خوشحالم اما از لحاظ عاطفي و جسمي خيلي بهش وابسته شدم بخصوص اينكه بعدشم كسي نيومده تو زندگيم خيلي بهش فك ميكنم😔 ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟
ava_mehri مدیر استارتر عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 199 اره عزيزم بابت جداييم خيلي خوشحالم اما از لحاظ عاطفي و جسمي خيلي بهش وابسته شدم بخصوص اينكه بعدشم كس ... منم شکست خوردم اما بعدش شوهرم اومد تو زندگیم و الانم نمبگم مشکل نداریم اما واقعا خوشحالم از شکست قبلیم امیدوارم برای توام بهترینا اتفاق بیفته
mehrbano21 عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 2265 منم شکست خوردم اما بعدش شوهرم اومد تو زندگیم و الانم نمبگم مشکل نداریم اما واقعا خوشحالم از شکست قبل ... خدا از دهنت بشنوه راستش يكم نااميدم وقتي پسراي اطرافم رو ميبينم كسي نيس كه بشه روش حساب كرد ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟
ava_mehri مدیر استارتر عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 199 خدا از دهنت بشنوه راستش يكم نااميدم وقتي پسراي اطرافم رو ميبينم كسي نيس كه بشه روش حساب كرد یکم تحمل کن گلم بلاخره آدم خوبم هست
mehrbano21 عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 2265 یکم تحمل کن گلم بلاخره آدم خوبم هست ايشالا عزيزم هنوز ك ٢٢سالمه خيلي وقت دارم ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟