2777
2789
چرا اگ دوس داری تعریف کن 

خب ادامه تحصيلش رو ول كرد 

خدمتش ب مشكل بر خورد 

ب خاطر حمايت نكردن هاي خانوادش كارش ب مشكل بوخورد 

بخاطر دروغ هاي خانوادش ازدواجش ب مشكل برخورد 

ابروشون تو شهرشون رفت و ي اينده مبهم در انتظارشه

ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلاهبرداری چی شد اونو نفهمیدم 🙈🙈🙈

بخاطر پول پدرم وتك دختر بودن من و تصور اينكه جهيزيش كامل و اماده اس اومده بودن 

كلاهبرداري در حد ٤٠٠ ٥٠٠ميليون پول از پدرم و اينكه تا اخر عمر اين پسر با مشكلاتش وبال گردن ما بشه اوكي؟؟؟

ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟
اوکی اوکی فهمیدم😔چقد بد 

اره عزيزم بابت جداييم خيلي خوشحالم اما از لحاظ عاطفي و جسمي خيلي بهش وابسته شدم بخصوص اينكه بعدشم كسي نيومده تو زندگيم خيلي بهش فك ميكنم😔

اره عزيزم بابت جداييم خيلي خوشحالم اما از لحاظ عاطفي و جسمي خيلي بهش وابسته شدم بخصوص اينكه بعدشم كس ...

منم شکست خوردم اما بعدش شوهرم اومد تو زندگیم و الانم نمبگم مشکل نداریم اما واقعا خوشحالم از شکست قبلیم امیدوارم برای توام بهترینا اتفاق بیفته 

منم شکست خوردم اما بعدش شوهرم اومد تو زندگیم و الانم نمبگم مشکل نداریم اما واقعا خوشحالم از شکست قبل ...

خدا از دهنت بشنوه راستش يكم نااميدم وقتي پسراي اطرافم رو ميبينم كسي نيس كه بشه روش حساب كرد

یکم تحمل کن گلم بلاخره آدم خوبم هست

ايشالا عزيزم هنوز ك ٢٢سالمه خيلي وقت دارم