عزیزم تو که عاشقش شده بودی چجوری تونستی یکسال و چندماه ازش دور بمونی؟ دانشگاه چی؟
اولش شک داشتم به عشقمون
چون خاطره خیلی تلخی داشتم
به خاطر کار بابام منتقل شدیم یک سال تحصیلی رفتیم تابستونم بود این وسط
دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏
گفتی تموم. بعدشم گرفتی خابیدی.هرکی جای تو بود دادوبیداد میکرد به خونواده میگف به خونواده خودپسرمیگف. ...
نه الان دارم اینجوری ریلکس میگم
به بابام چی میگفتم؟؟ میگفتم حدست درست دراومد و نکبت خودشو نشون داد؟؟ میگفتم انقدررررر هوسش زیاد بود که طاقت نیاورد و با دوست خودم خیانت کرد؟؟؟ فقط بهشون گفتم اون به درد من نمیخوره
اما وقتی خودش رفته بود به فامیل چپه گفته بود همه جیو به بابام گفتم اما سربسته
دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏
تو خیلی قوی بودی و هستی عزیزم من سه چهار روز با عشقم قهر بودم نمیدونی چندکیلو کم کردم 😁 چندین بار ...
میدونی چیه دوستم، من بعد از اون اتفاق خیلی سخت به کسی اعتماد میکردم
میگفتم اونی که گفت عاشقتم و خودش پا پیش گذاشت و مثلا از بچگی میشناختمش چی از آب دراومد وای به حال بقیه
همین عشق که ازش میگن همین جور که میتونه لذت بخش باشه میتونه باعث نابودی هم بشه زیبا جلوه میکنه بعد که عاشق شدی بایک حرکت ازاین روبه اون رو میکنه نابود ت میکنه.