2777
2789
عنوان

هاشور ابرو

17156 بازدید | 35 پست
امروز میخوام برم برا هاشور ابرو.البته کلا بی اطلاع ام.فقط چند نفر رو دیدم رفته بودن همینجا خوب شده بود.حالا اگه کسی اطلاع داره بهم میگه چیا لازمه بدونم و به اونی که انجام میده بگم؟ رنگش میخوام زیتونی روشن باشه.خیلی هم خط زیاد نندازه و مصنوعی نشه.بعدش چه مراقبتهایی میخواد؟ کی رنگش تثبیت میشه و شکل ابرو طبیعی میشه.
اگر میدانستم به تو منجر خواهد شد....هزاربار میزیستم.... تمام آن عمر پریشان را....
عزیزم من به هوای رنگ روشن رفتم ولی برام تیره زد الکی گفت پوستت چربه رنگ روشن قبول نمیکنه البته بعد انجام کارش گفت به من گفته بود قهوهای متوسط میزنم مراقب باش ابروهاتو قرینه در بیاره اگه خراب کنه فقط با لیزر پاک میشه پیش یه ادم حرفهای برو
وای مگه به پوست ربط داره رنگ؟ منم میخوام روشن باشه.قرنیه بودنش خوب بود اونایی که دیدم
اگر میدانستم به تو منجر خواهد شد....هزاربار میزیستم.... تمام آن عمر پریشان را....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اصلا هاشور رو دوست ندارم غیر طبیعی و زشته هر کسی رو تابحال دیدم زده یه ایرادی داشته منکه ابروهام پرپشت و خوشحالته اما اگه کم بود و تصمیم به این کارا داشتم سایه ابرو رو انتخاب میکردم،هم طبیعی تره هم خوشکلتر

.Pain🔥you made me a believer

دیگه این تتو ها و هاشور بازیا خز شده به خدا الان طبیعی مده هنرپیشه های خارجی و روز دنیا رو ببینین مو و ابروی طبیعی و ساده ما زنای ایرانی کجاییم؟
💟 بهترینها نصیب من خواهد شد ٬ چون خداوند را دارم 💟
ابروی من خیلی کم پشته.مداد میکشم همش.اما برا وضو باید پاک بشه سخته.کارهای سایه رو هم دیدم بنظرم هاشور طبیعی تر بود.نه اون تتوهای ضایع قبل. هاشور چندتا خط نازک. خودمم تاکید دارم طبیعی باشه
گلی جون چه ربطی داارره !!!!یکی که مو ابرو نداره از اینکاراا میکنه بعضیا واقعا ابروهاشون لازم داره! وگرنه کسی که ابروش خوبه و مو دااره کارش اشتباهه!! با نظر مرضی جون موافقم
دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
http://8pic.ir/images/st29xgq8sdoq9ybk6qgo.jpg
ابروی من الان دقیقا این مدلیه تصمیم دارم برای عید دمش رو کامل بردارم و رنگشو تیره کنم
یکی از دوستام منو برد آرایشگاه به خانمه گفت ابروهامو اینطوری سایه بزن
اونم انصافا کارش خوب بود براش سایه زد اصلا مشخص نبود طبیعی طبیعی

مرضی تو کار سایه رو هم دیدی؟ بنظرم سایه شبیه تتوهای سابق میمونه.هاشور نازک باز شبیه تار مو هست طبیعی تره
خاطره جون دیدم عزیزم اونایی که شما دیدی حتما کارشون خوب نبوده،سایه خیلی کمرنگ و طبیعی تره هاشور چون پر رنگه عین تتو های سابق میشه البته اونم بد و خوب زدنش مهمه

نه اتفاقا هاشور دیدم هر خطش نازک دقیق مث تار مو.روشن هم باشه ابروهای خودتم همون رنگ کنی انگار کامل ابرو خودته و طبیعیه.مثلا یه جا که خالیه سایه باشه معلومه دیگه.ابروهاتم خیلی قشنگه اگه شبیه این عکس هست
ابروهای من خیلی پره عین پدره عزیزم،موهاشم خیلی ضخیمه من دکلره اش میکنم و بعد با اکوآ سایه میزنم روش خیلی عالی میشه خیلی دوستشون دارم چون عید میخوام موهامو پر کلاغی کنم مجبورم ابروهای نازنیمو هم تیره کنم