2777
2789
عنوان

هماتومممم کمک

96 بازدید | 13 پست

سلام هفت هفته و پنج روزمه هیچ درد و لک نداشتم رفتم سونو برای تشکیل قلب گف هماتوم 17mmداری دکتر استراحت مطلق گف دو هفته و شیاف داد کی داشته خوب میشه خطرناک نیس؟؟خیلی نگرانم

جفتتون خونریزی داره ممکنه با بالا رفتن سن بارداری رفع شه همون کارایی که دکترت گفته بکن و استراحت داشته باش

داریم برگه های کتاب تاریخ آیندگانو زندگی میکنیم؛ امیدوارم تهش قشنگ باشه :)

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

هماتوم یه لختهی کوچیک خون کنار جفته که اکثرا رفع میشه عزیزم نگران نباش استرس نداشته باش همه چی خوب پیش میره انشالله 

استراحت کن زیر پاهات متکا بزار

اتفاقی نمیوفته خیالت راحت

ازباران مهربانترنداشتيم،بيشتركه باريد؛عين مصيبت شد...محبت بيش ازحد،مصيبت ميشودجانم؛مصيبت...
از کجا بفهمم دفع یا جذب شده

تو سونو نشون میده یه ماه دیگه

اگه لکه بینی نشی جذب میشه اگه لکه یا کمی خونریزی داشته باشی دفع میشه

که انشالله جذب میشه اصلااااا نگران نباش چیز خطرناکی نیست

ازباران مهربانترنداشتيم،بيشتركه باريد؛عين مصيبت شد...محبت بيش ازحد،مصيبت ميشودجانم؛مصيبت...
از چند هفته داشتی اندازش چقدر بود

از ۸ هفته یهو خونریزی شدید پیدا کردم ک از  هماتوم بود چون دوقلو داشتم بعدم استراحت مطلق و شیاف تا ۱۶ هفته دفع شد بیشترش .والا اندازش یادم نیست ولی زیاد بود بخاطر دوقلویی 

مامان دوتا فندق هستم ❤❤