2777
2789
عنوان

اگه یه دستگاه بود

77 بازدید | 16 پست

که بدنو سفید و بدون خطوخش میکرد چربی های اضافی رو هم اب میکرد و هیکل رو فرم میشد قیمتشم ۵۰ میلیون بود میخریدین یا نه ؟

فقط یبار میشه ازش استفاده کرد

محیا و مهنیازندگی منوباباشون   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره پولی نیس 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

نه

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 
نه،50تومن بدی برا یه چیز یکبار مصرف  ؟ مگه بدنت چقدرسیاهه وخط وخش داره وچربی اضافی داری؟!!!😕

فانتزی ذهنم بود میخواستم ببینم بقیه چه نظری میدن

چند ماه پیش خورش درحال جوش روی گاز ریخت رو پاهام؛ ازونوقت دارم متخصص پوست میرم هنوز نتیجه خوبی نگرفت ...

جراح پلاستیک و... بااینام درست نمیشه؟

جراح پلاستیک و... بااینام درست نمیشه؟

نمیدونم والا؛بعد سوختگی تمام پوستای سوخته رو کندن؛ طول کشیو پوست جدید گرفت اما پوست لکه دار؛هرماه میرم فعلا ک همش داروهامو عوض میکنه