2821
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 5811 بازدید | 90 پست
یک عمر از ترس آبرو کاری نکردیم و این افراد هروز وقیح تر شدن مثل مادری که به بچش تجاوز میشه و از ترس ...

درسته عزیزم منم اولش خواستم بگم حتما ب پلیس زنگ بزن بعد جوانب دیگه رودرنظر گرفتم شوهرش،خونواده اش هم محلی هاش....خداذلیلش کنه....متاسفانه جامعه ما طوریه اگه پلیس بفهمه یکی از هم محلی ها بوده همه ب طرز فجیعی اسی رومقصر میدونن.....ب این فکر کن همسایه ها بفهمن این بدن عریانی ک دیدن مال..... شوهرش روانی میشه درک کن

دیدی که سخت نیست.......تنهابدون من؟دیدی که صبح می شود......شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه می زند......فرقی نمی کند بامن!بدون من!دیروز  گرچه سخت.....امروز هم گذشت!طوری نمی شود فردا بدون من!..............❤اسطوره ❤                            دیگه هیچکس گناهکارنیست.......چون......دوست داشتنت،چه گناه باشد یاکه اشتباه.......گناه میکنم تورا حتی به اشتباه......❤💖
درسته عزیزم منم اولش خواستم بگم حتما ب پلیس زنگ بزن بعد جوانب دیگه رودرنظر گرفتم شوهرش،خونواده اش هم ...

من موندم چرا این کارو کردن من ک بدی نکردم در حق کسی چطوری خوابشون میبره 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نشون دادن ک بیا فلیم جدید گرفتیم  از رفیقا اونم پاک کرده بعدش گفته دستش خورده پاک شده. ...

آها پس این آشغالو نامحسوس گیرش بیارید یه دل سیر کتکش بزنن

دیدی که سخت نیست.......تنهابدون من؟دیدی که صبح می شود......شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه می زند......فرقی نمی کند بامن!بدون من!دیروز  گرچه سخت.....امروز هم گذشت!طوری نمی شود فردا بدون من!..............❤اسطوره ❤                            دیگه هیچکس گناهکارنیست.......چون......دوست داشتنت،چه گناه باشد یاکه اشتباه.......گناه میکنم تورا حتی به اشتباه......❤💖
آها پس این آشغالو نامحسوس گیرش بیارید یه دل سیر کتکش بزنن

همینجوری ک ازم فلیم گرفته یا ایشالا فلیم ناموس خودش پخش بشه یا پیداش کنم از خودش فيلم بگیریم 

عزیزم ب هیچکس شک ندارم صداشو در بیارم شوهرم میفهمه 

عزیزم تا کی میخوای پنهان کاری کنی. قربونت بشم. بلاخره که یه روز شوهرت میفهمه. بعدش که تقصیر تو نبوده خواهرم. میخواد چکارت کنه؟ نهایت یه چند روزی عصبانی میشه داد و فریاد میکشه .اما بنظر من بگو. میتونی هم به پلیس فتا زنگ بزنی شکایت کنیم و بگی که هم ابروی شما در خطره هم جونت. چون شوهرت نو جریان نیست

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
از حموم شناخته 

خیلی ببخشید که اینو میگم منظوری ندارم فقط تو شک افتادم ریگی به کفشش نیست؟منظورم خواهر شوهرته چطور فقط از شکل حموم اینقد مطمئن شده شمایی؟به آبجیت گفته اون اومده بهتون گفته؟

خودمم شک کردم اما 

بنظرم یخورده مشکوکه نمیخوام بگم حتما چون تهمته ولی چطور فقط با شکل حموم مطمئن شده که اون آدم شمایی؟؟ البته شاید اول به خواهرتون گفته و فیلم رو بهش نشون داده و خواهرت مشکوک شده چون من دقیق نمیدونم اونا به شما چی گفتن کامل توضیح ندادی بنظرمن اگه خود شوهر خواهرت فیلم رو به خواهرت نشون داده وبا اطمینان گفته این فلانیه که فیلمش اومده بیرون یخورده مشکوک میزنه چطور اینقد اطمینان داره؟حالا خوبه خداروشکر که چهرت مشخص نیست یعنی هر کی فیلم رو ببینه نمیفهمه شمایی فقط من موندم چرا فکری به حال اون پنجره نکردین تا حالا؟ اگه این اتفاق هم که نمیفتاد بازم خیلی خطرناک بود همیشه نگرانی هست که یه عوضی از اون بیرون نخواد دید بزنه

چند تا سوال برای من پیش اومده.از کجا فهمیدند شما میرید حمام که فیلم بگیرند؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
چون حموم بودم‌ داداشم در زد بود باز نکردم اومد دم دریچه صدام زد 

یعنی کار برادرتون بوده؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
داداشم 8ساله یا 9

آخه تا حالا ندیدم دریچه حمام رو به کوچه و خیابون باشه.اگر هم تو حیاط باز میشه که باید از اهالی خانواده سوال کرد.

همینجوری ک ازم فلیم گرفته یا ایشالا فلیم ناموس خودش پخش بشه یا پیداش کنم از خودش فيلم بگیریم 

آخه ناموسش که یه انسان بی گناه دیگست چه گناهی کرده

هر چی میخوای بگی درباره خودش بگو