2821
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 5811 بازدید | 90 پست
صورتم مشخص نیست اما کلن میترسم حس میکنم حتی آب هم میخورم ازم فلیم میگیرن 

خداازش نگذره.....کشش نده آبروت درخطره.... فقط فراموشش کن تا کمتراذیت بشی دامادتون از کجا فهمید تویی 

دیدی که سخت نیست.......تنهابدون من؟دیدی که صبح می شود......شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه می زند......فرقی نمی کند بامن!بدون من!دیروز  گرچه سخت.....امروز هم گذشت!طوری نمی شود فردا بدون من!..............❤اسطوره ❤                            دیگه هیچکس گناهکارنیست.......چون......دوست داشتنت،چه گناه باشد یاکه اشتباه.......گناه میکنم تورا حتی به اشتباه......❤💖

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ب برادرت بگو هیچکس امین تر از ایشون نیست کاری نکنید باید منتظر اتفاق های دیگه باشید منم یک بار توی ی ...

بردارم 9سالشه ولی گفتن کسی ب اسم یاسین بوده فلا شوهر خاهرم دنبالشه ولی ی جوری ک کسی نفهمه من بودم 

عزیزم چ دلیلی داره بیام الکی حرف بزنم ک چی بشه ی چی بود ک ت دلم مونده بود ب جایی رسیدم ک میخاستم قرص ...

انقد ساختگیه که درحدی نمیبینم سناریو بودنشو تفسیر کنم ولی مرسی که سرگرممون کردی😉

گاه باید خندید برغمی بی پایان....
خداازش نگذره.....کشش نده آبروت درخطره.... فقط فراموشش کن تا کمتراذیت بشی دامادتون از کجا فهمید تویی& ...

نشون دادن ک بیا فلیم جدید گرفتیم  از رفیقا اونم پاک کرده بعدش گفته دستش خورده پاک شده. بعد ب رفیقش گفته کی برات فرستاد بگو دوبار بفرسته ک دستم خورد پاک شد گفته کسی ب اسم یاسین بوده و اهل اینجا نبوده 

اونام فیلم پاک کردن 

این روزا انقدر فیلمای جور واجور هست ک کسی فیلم تورو نگا نمیکنه

ملت تو اینستا از خودش فیلم س.ک.سییی میذارن

بهش فک نکن همه فراموش کردن

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
این روزا انقدر فیلمای جور واجور هست ک کسی فیلم تورو نگا نمیکنه ملت تو اینستا از خودش فیلم س.ک.سییی ...

الان ی خبر دیدم ک ی دختر مثل من شده شماها توروخدا حواستون جمع کنید 

وقتی قصیه رو فهمیدم میخاستم ایجوری ب شوهرم بگم دیدم خیلی بد شده الکی گفتم آبجیم بوده خاسته اذیت کنه ن گفتم فلیم گرفتن خاستم ی جورایی از این محل بریم