2821
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 5811 بازدید | 90 پست

همین که کسی نمیدونه تویی خوبه ......اگه اقدام کنی واسه پیگیری همه میفهمن توبودی.....واگذارش کن ب خدا

دیدی که سخت نیست.......تنهابدون من؟دیدی که صبح می شود......شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه می زند......فرقی نمی کند بامن!بدون من!دیروز  گرچه سخت.....امروز هم گذشت!طوری نمی شود فردا بدون من!..............❤اسطوره ❤                            دیگه هیچکس گناهکارنیست.......چون......دوست داشتنت،چه گناه باشد یاکه اشتباه.......گناه میکنم تورا حتی به اشتباه......❤💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ب هیچکس شک ندارم صداشو در بیارم شوهرم میفهمه 

ببین بخوای شکایت کنی باید قبلش شوهرت بدونه

حالا ببین میخوای و میتوتی بهش بگی یا نه

ببین شوهرت جنبه شو داره؟

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
چجوری شد که فیلمو دیدی. دریچه رو وقتی تو حموم بودی باز کردن بعد نفهمیدی؟ ممکنه کسی که فیلم گرفته به ...

عزیزم فیلم ک پخش شد افتاد دس شوهر خاهرم و ب خاهرم گفته بود من خودمم فلیم دیدم 

ب برادرت بگو هیچکس امین تر از ایشون نیست کاری نکنید باید منتظر اتفاق های دیگه باشید منم یک بار توی یک اتفاق مشابه البته ن فیلم و ازار و اذیت فقط تهدید قرار گرفتم سریع ب داداشم گفتم ایشون هم از خجالت اون طرف در اومدن

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...

یعنی چی خواهرشوهرت نمیتونه بپرسه کارکیه اصلا این کار شوهرخواهرت نیست باید برید شکایت پلیس تازه گناهی مرتکب نشدی توخونت حمام کردی ولی اونیکه اینکاررو کرده پست وکثافت بوده تا ابروت پیشترازاین نرفته برید شکایت دست دست نکنید

همین که کسی نمیدونه تویی خوبه ......اگه اقدام کنی واسه پیگیری همه میفهمن توبودی.....واگذارش کن ب خدا

صورتم مشخص نیست اما کلن میترسم حس میکنم حتی آب هم میخورم ازم فلیم میگیرن 

ن بابا اصلا جنبش نداره 

پس ولش کن

ب خواهرت و شوهرشم بگو فراموش کنن

تو ک گناهی نکردی

اونی ک فیلم گرفته هم چهرتو ندی

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات

یک عمر از ترس آبرو کاری نکردیم و این افراد هروز وقیح تر شدن مثل مادری که به بچش تجاوز میشه و از ترس آبرو شکایت نمیکنه و اون آدم پست فطرت به آدم های دیگه تجاوز میکنه و اونا هم شکایت نمیکنن و این داستان ادامه داره... کاری که با استارتر کردن کم از تجاوز نداره. درضمن پلیس به طور سری به این پرونده ها رسیدگی میکنه 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
یعنی چی خواهرشوهرت نمیتونه بپرسه کارکیه اصلا این کار شوهرخواهرت نیست باید برید شکایت پلیس تازه گناهی ...

میگه شوهرش جنبه نداره

بفهمه ی عمر برا ی هیچی زندگیش بهم میریزه

شکایت نکنه بهتره

عزیزم فیلم ک پخش شد افتاد دس شوهر خاهرم و ب خاهرم گفته بود من خودمم فلیم دیدم 

شوهر خواهرت از کجا فهمید شمایی؟ 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@