2777
2789
عزیزم برام دعا کن.میخوام این هفته هم زیارت عاشورا را بخونم هم نماز شب .انشالا سحرشون به خودشون برگرده
خدایا شکرت که با معجزه های زیبات سورپرایزم کردی.خدایا شکرت که به من یه فرزند پسر سالم و صالح و عاقل دادی.
آسمون جان نگران نباش حتما استقامت کن روی زیارت عاشورا و دعای علقمه بعدش و نماز شبم اگه همراه باشه که دیگه عالیههههههه ان شاء الله صد در صد باطل میشه و ان شاء الله برمیگرده تو جون خودشون.
ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر افرادی که فریب و گول کافران و دعانویسان نامشروع و یا منحرفان را خورده اند اینطور میگویند که اعمالی عجیب و خارق العاده از این افراد دیده اند لذا امروز در این قسمت به توضیح کوتاهی در مورد کرامات و مکاشفات شیطانی میپردازیم👇👇👇👇👇👇 منظور از «کرامت» این است که شخص از نظر روحی دارای قدرتی باشد که کارهای خارق العاده ای از او سر می زند و می تواند تصرفاتی در عالم وجود انجام دهد. برای مثال، طی الارض کند، یعنی مسافتی طولانی را در زمانی بسیار کوتاه بپیماید. مریضی را شفا دهد یا بدون اسباب ظاهری چیزی را از جایی به جایی منتقل کند، در صورتی که این کارها مستند به اذن الهی و نشانه ارتباط با خدا باشد «کرامت» نامیده می شود. در عین حال، روشن است که حصول چنین ادراکاتی دلیل بر کمالات معنوی فرد و مُقَرب بودن او در پیشگاه خداوند نیست و نمی توان آن را شاهدی گرفت بر این که آن شخص از «اولیاء الله» و دارای مقام و منزلتی نزد خدای متعال است. این قبیل ادراکات حتی ممکن است برای کسی حاصل شود که هیچ اعتقادی به خدا ندارد. با این وصف، ارباب فن و بزرگان در نوشته ها و کتاب های شان آورده اند که مکاشفات بر دو دسته هستند: «مکاشفات ربانی و رحمانی، و مکاشفات شیطانی» به عبارت دیگر؛ گاهی مشاهدات و ادراکاتی که در حال خلسه برای انسان پیش می آید از ناحیه خدای متعال و گاهی نیز از القائات شیطان است. در مکاشفه شیطانی نیز نظیر مکاشفه رحمانی، شخص واقعاً برای مثال صدایی را می شنود یا چیزی را می بیند که دیگران نمی بینند و نمی شنوند ولی القا کننده آن شیطان است. گاهی مثلاً ندا و هاتفی غیبی خبری می دهد و بعد هم آن خبر واقعیت پیدا می کند و صدقش آشکار می شود ولی آن هاتف غیبی در واقع شیطان است و این مسأله در حقیقت مقدمه ای است برای فریفتن شخص و وارد کردن او در مسیری که مدنظر شیطان لعین است. شیطان دشمن قسم خورده آدمی است و می کوشد تا به هر طریق ممکن انسان را به گمراهی بکشاند و او را از رسیدن به نجات و سعادت محروم سازد، قرآن کریم در این خصوص از قول شیطان می فرماید: قان فبعزتک لاغوینهم اجمعین الا عبادک منهم المخلصین؛ شیطان گفت: پس به عزت تو سوگند که حتماً همگی انسان ها را گمراه خواهم کرد مگر آن بندگان خالص تو را. سوره ص، آیه 83» کرامات شیطانی رئیس فرقه"علی اللهی"(نعوذبالله حضرت علی علیه السلام را خدا میدانند) در شهر موصل ،ازافراد مشهور عراق بود و سعی میکرد مردم را به انحراف بکشاند، مرجع بزرگ عالم تشیع،برای نهی ازمنکر وترس ازفریب  مردم  وگرایش  به اینگونه اعمال شیطانی ،نماینده ای را به نزد این "شیخ موصل"فرستاد که به اوبگوید:ما آقا امیرالمؤمنین را ولی الله و امین الله و صد در صد صاحب مقامات می دانیم ......اما نعوذبالله ایشان خدا نیست ومردم راگمراه نکن، دست از این اعمال شیطانی بردار. نماینده مذکور میگوید :وقتی به  محل زندگیش درموصل رسیدم، ازمردم سراغ شیخ راگرفتم گفتند درقله  فلان کوه  است. برای دیدارش به بالای کوه رفتم، ازدور قیافه شیخ رادیدم با ریشی بلند.  قبل ازاینکه من  بتوانم چیزی بگویم ،ازهمان دور،،صدازد"آقا چه فرموده!؟ من هم پیغام مرجع بزرگ شیعه را رساندم. شیخ گقت:نخیر! علی خداست ومن برای ادعایم دلیل دارم وسپس یکی ازبچه هایی که درآن اطراف بود راصدا زد و آن پسربچه جلوآمدو شیخ اوراگرفت وبلندکردوباگفتن"یاعلی"اورا به پایین کوه پرتاب کرد! بچه سالم به پایین فرود آمد وبلافاصله مشغول بازی شد! (گویی به خیال ایشان تصرف کرده است و ممکن است اصلا بچه ای وجود نداشته بلکه دخل و کم و زیاد کردن در عالم خیالات بییننده باشد مثل جادوگران ملعون نسل امروز که شعبده بازی هایشان زیاد است) شیخ موصل رو بمن کرد وگفت:حالاتو یکی ازبچه ها را بگیر وبگو"یاالله"اوراپرتاب کن تاببینم می توانی اوراسالم به زمین بیندازی! *** اگرچه  اینگونه اعمال درواقع "تصرفات شیطانی"ونیرنگ است وناشی از انحرافت اعتقادی می باشد ولی  درنظر مردم عادی و کم سواد بعنوان "کرامات"محسوب می شود وزمینه های گمراهیشان را فراهم میکند. معمولا دستیابی به چنین "قدرت فارغ العاده"است نتیجه ریاضت های غیرشرعی و شیطانی است همانطورکه مرتاضان "هند"دست به یک سری کارهای محیرالقولی می زنند که ازعهده دیگران خارج است. منبع:آیت الله بهجت فومنی به نقل از کتاب زمزم ایت الله محمدی. یک واقعه بسیار بسیار تکان دهنده و عبرت آموز:😨😨😨😨😨😨😨😨😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 حاج آقا ندیم یکی از خادمان علما در شهر اصفهان نقل میکردند در یکی از روزها خانمی محجبه بسیار مضطر و پریشان مراجعه کرده بودند برای تعبیر خواب که به خدمت یکی از علمای بزرگ اصفهان برسند. میگفتند خانم طوری ترسان و غمگین بود که توجه همه را جلب میکرد . قبل از به خدمت رسیدن و ورود به دفتر عالم شروع به صحبت نمودند که چند شب است که خواب مادر تازه فوت شده شان را میبینند که به صورت لخت مادرزاد در یک سلول سیاه انفرادی در زندان است و مرتب در حال زجه و التماس است. ایشون میگفتند بنده سوال کردم : مادرتون چطور زنی بودند و دین ایشان چطور بود؟ خانم گفتند: نماز میخواندند و اهل جلسات قران بودند. تا فرصت شد و خانم به حضور عالم گرانقدر رسیدند و مقداری معطل شدند و وقتی از محضر استاد خارج شدند رنگ به چهره نداشتند. پرسیدم: خواهرم چی شد و تعبیر چه بود؟ ایشون گفتند: مادرم سالها پیش با مراجعه به شخصی بخت دختر عمویم را بسته بود و دلیلشان هم این بود که چون زن عمویم بسیار در حقش ظلم کرده بود و اینطور میخواست جبران کند و الان به من گفتند ایشان تا قیامت اوضاعش به همین منوال است و تا میتوانید دعا و استغفار کنید و حلالیت بطلبید از دخترعمویتان ولی الان سالهاست ما با خانواده عمو قطع رابطه هستیم و همچین چیزی ممکن نیست و از محالات است و من یقین دارم حتی اگر انان این ماجرا را بفهمند هم حلال نمیکنند . بعد از تعریف مختصر ماجرا خانم با حالی زار و نزار رفتند. حاج اقا ندیم میگفتند بعد از این ماجرا دیگر هرکس جلویم حتی اسم دعانویسی را میاورد دچار تهوع شدید میشدم.
سلام ساراجان خیلی ممنون از تاپیک عالیت من یه دوستی داشتم که باباش تو کار سرکتاب بازکردن و اینها بود اون همیشه میگفت بچه ت رو اجنه چشم میزنن که یکسره مریضه باید بری پیش یه دعانویس براش دعا بگیری، یا مثلا برای مشکلات خودم که خیلی اوضاعم ناجوره میگفت باید بری دعا بگیری که شوهرت دوستت داشته باشه و زندگیت درست بشه و مادرشوهرت باهات بد نباشه. من خودم ختم حشرومزمل گرفتم ولی اصلا بهتر نشد حالا به نظر شما من میتونم دعا یا سوره هایی بخونم که مشکلاتم حل بشه ؟ توروخدا اگه میدونی دریغ نکن . بازم ممنون
فریاد جان از اول تاپیک دقیق بخون نوشتم چی کار کنی دیگه.. ذکر لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم هم زیاد بگو هیچ چیزی جز به حول و قوه الهی نیست اصلا نرو پی این موارد که ضرر میکنی شدید وخدایی نکرده اخرتت رو خراب میکنی
سحر و طلسم در قران هم اومده و وجود داره اما من از حاج اقا مومنی که در تلویزیون صحبت میکنن شنیدم. ایشون گفتن من بزرگترین ساحر و طلسم نویس ایران رو پیدا کردم. دم مرگ بود. ازش پرسیدم و اون گفت: حتی بدترین سحر و طلسم هم که بکنن کسی رو. با یه نگاه به ضریح امام معصوم باطل میشه. اگه شک دارید که سحر شدید، یه مشهد برید پابوس اقا امام رضا. صد در صد باطل میشه. الله اکبر بچه ها من چند روز پیش تایپیک زدم و در مورد سحر و جادو پرسیدم و الان ساراجون گفتن بیام اینجا این مطلب درسته ما درخونمون دعا پیدا کردیم یعنی مطمینیم سحری بوده ولی یدالله فوق ایدیهم من رفتم کربلا خداراشکر خیلی حالم عالیه این حرفم تاکید به صحبت اقای مومنی ست
امام صادق (علیه‌السلام) فرموده‌اند: (روز قیامت) زن زیبا را که به خاطر زیبایی‌اش در فتنه افتاده است و فریب زیبایی‌اش را خورده (و به بی‌حجابی و بی‌عفتی و گناه آلوده شده)، برای حساب می‌آورند. پس به خدا می‌گوید: خدایا، تو خود مرا زیبا خلق کردی و به سبب آن در فتنه افتادم. پس حضرت مریم (سلام الله علیها) را حاضر می‌کنند و ندا داده می‌شود: آیا تو زیباتری یا مریم؟ ما او را در نهایت زیبایی آفریدیم، اما او گناه نکرد. پیامبر اکرم (ص) فرموده‌اند: هر که عاشق شد و عفت پیشه کرد و در همین حال از دنیا رفت، اجر شهید را دارد. (کنزالعمال، ح ۷۰۰۰ )
سلام خانما مشکلایی که نشات گرفته از اعمال ادمی هست به نظرم اصلا منطقی و درست نیس که ادم بره پیش دعانویس چون طرف انتظار داره بدون تغییر در رفتار و اعمالش نتیجه ببینه مثل کسی که درس نمیخونه اما انتظار داره امتحانشو 20 بگیره. خب منطق و علم و طبیعت و هرچی که فکرشو بکنید نمیتونه این انتظار نابه جا رو براورده کنه.
و یه چیز دیگه اینکه خانما اثر قران بالاتر از همه این سحرها و طلسم هاست. فقط یه لحظه فکر کنید متوجه میشید کسی که خالق همه سحرها و طلسم ها و ساحره ها و انس و جن هست مطمئنا راه حل این سحرها و طلسم وها و چشم زخم ها رو توی قران گذاشته. 4قل رو فراموش نکنید و هرروز صبح برا همسراتون و بچه هاتون قبل بیرون رفتن از خونه بخونید تا از چشم زخم و ... در امان بمونند و یا مامانم همیشه میگه قدیما که جوون ها فوت نمی کردند چون هر خونواده ای با اینکه شاید از نظر مالی ضعیف بود ولی سالی یه قربانی در راه خدا داشتند.
آفرین الی گلی...اخی جونم...خانوم عاقل و باکلاس...دوستت دارم عزیزم...موفق باشی... اگه دوست داشتی مطالب تاپیک رو بخون عزیزم...واقعا با تحقیق و مطالعه جمع اوری کردم...بوس
ممنون سارای عزیز از تعریفاتت. شماهم تایپیک خوب و به جایی زدید. ان شاالله خدا بهتون سلامتی و دل خوش بده. بله مطالبتون رو خوندم تقریبا. شماهم بسیار خوب گفته بودید . خدا کنه افراد دیگه هم بخونن و استفاده ببرن
👺طی الارض های شیطانی : 💢شخصی بود که از اولیا خدا شمرده می شد علتش هم این بود که او هر ساله بدون اینکه مسافرتی برود در موسم حج در مکه دیده می شود و مردم فکر می کردند که طی الارض دارد و نزد خدا منزلت و مقام بالایی کسب کرده است. این شخص مُرد، ایام حج شد، کسی نزد پسر متوفی آمد و گفت: نمی خواهی حج بروی؟ گفت چطور؟ گفت من همان کسی هستم که هر سال پدر تو را به حج می بردم، اگر می خواهی با من بیا. این شخص می گوید من هم پذیرفتم، او مرا بر دوشش سوار کرد و حرکت کرد، مقداری که رفتیم مرا بر زمین گذاشت و گفت: من شیطان هستم! پدر تو هر سال یک سجده بر من می کرد، من هم او را به حج می بردم، اگر می خواهی هر سال حج بروی بر من سجده کن، این شخص تعجب می کند اما هر چه با خودش کلنجار می رود که به شیطان سجده کند، ایمانش نمی گذارد. شیطان تهدید می کند که اگر سجده نکنی در همین بیابان فقر رهایت می کنم تا از گرسنگی و تشنگی بمیری، ولی آن پسر حاضر نمی شود که سجده کند. بالاخره شیطان او را وسط بیابان رها می کند و می رود و این بنده خدا با سختی و مشتقف زیاد از بیابان خلاص می شود و به شهر می رسد. از کرامات درویشانه تا کرامات انسانی ، صفحه 63 💠عبادت و پرستش شیطان و جنیان باعث می شود که آنها توانایی هایی را به انسان عطا کنند این درحالیست که خداوند متعال در آیات فراوانی انسان را از انجام چنین کاری منع کرده و او را از عاقبت چنین اعمالی آگاه نموده است: 🔺 أ لَمْ أَعْهَدْ إِلَیْکُمْ یا بَنی‏ آدَمَ أَنْ لا تَعْبُدُوا الشَّیْطانَ إِنَّهُ لَکُمْ عَدُوٌّ مُبین‏. 📝یس آیه 60 🔺بلْ کانُوا یَعْبُدُونَ الْجِنَّ أَکْثَرُهُمْ بِهِمْ مُؤْمِنُون‏ 📝سبأ : 41 🔺و جَعَلُوا لِلَّهِ شُرَکاءَ الْجِنَّ 📝الأنعام : 100 🔺و جَعَلُوا بَیْنَهُ وَ بَیْنَ الْجِنَّةِ نَسَباً 📝الصافات : 158 🔺و إِنْ یَدْعُونَ إِلاَّ شَیْطاناً مَریدا 📝لنساء : 117