2777
2789
موژان جان نه من شما رو میشناسم نه شما منو لزومی هم نداره بیخود حرف بزنم اینجا. دوره های آموزشی ضمن خدمت برامون تشکیل شده بود که اینجور موارد رو توضیح میدادن(لزومی نداشت توجیه کنم ولی فراماسون کلمه تازه ای نیست که فقط من شنیده باشم و بخوام پز بدم)
الهم صل علی محمد وال محمد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو مفاتیح هم هست اونم باطل السحرهای عالی داره اینهمه راه شرعی فقط و فقط پناه بر خداوند مهربون و سپردن همه جوره خودمون به خداوند و پیامبر صلی الله و اهل بیت علیها السلام. فرخنده رو همین ها کشتن چون به کارهاشون اعتراض کرد افرین مثال خوبی زدی تهمت بهش زدن
ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
بچه ها من برای صحت حرفای صاحب تاپیک میگم اینو من یه بار احمق شدم حرف دعا نویسا رو باور کردم 350 هزار تومن ازم گرفت ...گفت مشکلتو حل میکنم منه احمق به جای دیگه دلمو صاف کنم برام در خونه خدارو بزنم بردم 350 تومن ودادم بهش هنوزم که هنوزه هیچ اتفاقی نیوفتاده از اعماق وجودم دارم میسوزم نه برای پولم ..برای اینکه جایی که باید به خدا اعتماد میکردم نکردم شما اشتباه منو نکنید
خـــدایــــا شکــــــرتـــــــ....
قطعا همچین چیزی وجود داره،بیخودی مخالفت نکنیم،معلممون تعریف میکرد که یکی بوده ک خیلییی معروف شده بوده تو پیداکردن وسایل گمشده اعم ازماشین و .... میرن ببین چطوربه این حالت رسیده،میبینن تویه دستشویی قرآن روبرعکس گذاشته روسنگ توالت!!!وکارایی کرده ک شیطان رو راضی کنه و مقاماتی ازش بگیره
من بدترین خاطره ای که دارم از یه آقایی بود که سر کتاب باز میکرد...خیلی هم معروفه...یه خواستگار داشتم خیلی خوب بود.. سرکتاب باز کرد و گفت خوبه ولی....از ایراداش گفت...منم دو دل شدم..رد کردم اون آقا الان ازدواج کرده و بچه داره ولی من ترشیدم
مهنا جان اینجوری نگو ترشیده یعنی چه؟ ان شاء الله بهترین بخت قسمتت میشه عزیزم همینکه فهمیدی اشتباه کردی کافیه. نماز توبه بخون دوستم و از صمیم قلب دیگه تا عمر داری با خودت عهد کن پاتو اینجور جاها نگذاری اینها کافر هستن خدا لعنتشون کنه. ان شاء الله خوشبخت میشی عزیزم
ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.