2777
2789
سفارش دیگه ای نداری😃🤣 بگو راحت باش😅😅

ديگه انشاا... كارايه خونه رو كه خودش بلده ديگه نيازي به آموزش نداره 🙄🙄🙄

سرويس بهداشتي و حمام و سينك اينا رو خوب بلده برق بندازه 

بعدازظهر قراره برا باغ پرندگان واسه دخترم مرغ مینا بخره😃 تا تو نیومدی یکم ازش سواستفاده کنیم😈😈

آخيييييي طفلي رو اذيت نكنيد خسته بشه ديگه ☹️☹️

لاقل بهش آشپزي هم آموزش بده ديگه 😅😅😂😂

ديگه ناز كشيدن و اينا رو هم بهش ياد بده 😃😃😃😁😆

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخيييييي طفلي رو اذيت نكنيد خسته بشه ديگه ☹️☹️ لاقل بهش آشپزي هم آموزش بده ديگه 😅😅😂😂 ديگه ناز ...

باشه به خاطر گل روی تو😘

به شوهرم میگم باهاش کار کنه

یه دوره فشرده خونه داری و همسرداری و چگونه با همسر به خرید برویم و آموزش تعویض پوشک بچه در ده ثانیه براش بذاره

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
باشه به خاطر گل روی تو😘 به شوهرم میگم باهاش کار کنه یه دوره فشرده خونه داری و همسرداری و چگونه با ...

فداتتتتت♥️♥️♥️♥️

خوبه 

آره خدا خيرت بده واسه خريد خوووووب آب ديده اش كنيد من خييلي دوست دارم پاساژگردي و خريد 😍😍😍😍

2803
فداتتتتت♥️♥️♥️♥️ خوبه  آره خدا خيرت بده واسه خريد خوووووب آب ديده اش كنيد من خييلي دوست دارم ...

خودشم خرید دوست داره 

عاشق بچه هم هست😛😛

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
فداتتتتت♥️♥️♥️♥️ خوبه  آره خدا خيرت بده واسه خريد خوووووب آب ديده اش كنيد من خييلي دوست دارم ...

نه به دل و قلوه شما دو تا جاری ها

نه به دعوای ۵۳

عجب تاپیکی😂🤣😃😄😅

نه به دل و قلوه شما دو تا جاری ها نه به دعوای ۵۳ عجب تاپیکی😂🤣😃😄😅

😁😁😁😄😄😄😄😄😄

2804
نه به دل و قلوه شما دو تا جاری ها نه به دعوای ۵۳ عجب تاپیکی😂🤣😃😄😅

قراره ما دو تا جاري تو گينس ني ني سايت سممون ثبت بشه 😍😍😍😍😍

حالا منتظره تاپيكايه عاشقانه ياسي و الي باشيد ♥️♥️♥️

كو دعوا👀

آي ام الي يار ٥٣ ام😎😎😎😎

افراد. خاطي رو. به اشد مجاززات ميرسونم شما فقط نشونشًن بده 😡😡😡😡

قراره ما دو تا جاري تو گينس ني ني سايت سممون ثبت بشه 😍😍😍😍😍 حالا منتظره تاپيكايه عاشقانه ياسي و ...

الی دختر باید سر سنگین باشه

تو الان حرف یار میشه لپات باید گل بندازه دختر

چادر گل گلیت کو پس😂

2805
الی دختر باید سر سنگین باشه تو الان حرف یار میشه لپات باید گل بندازه دختر چادر گل گلیت کو پس😂

😁😁😂😂😃😃

آره 🙈🙈🙈

الی جونم من رفتم فعلا🙋‍♀️🙋‍♀️

اقامون داره میاد 

بوس به لپت😘😘😘😘😘

2801