qqqqqrrr مدیر عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 1482 عنوان اگر اختيار مرگ و زندگي به دست خودمون بود و هر لحظه اراده مي كرديم مي مرديم و ........ | مشاهده متن کامل بحث + 1676 بازدید | 296 پست تا هر وقت مي خواستيم مي شد زنده بمونيم تو چه سن و سال و تو چه موقعيتي(پس از رسيدن به چه جايگاهي) طالب مرگ بوديد؟ 1398/06/27 | 18:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eliii98 عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 4118 سفارش دیگه ای نداری😃🤣 بگو راحت باش😅😅 ديگه انشاا... كارايه خونه رو كه خودش بلده ديگه نيازي به آموزش نداره 🙄🙄🙄سرويس بهداشتي و حمام و سينك اينا رو خوب بلده برق بندازه
eliii98 عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 4118 بعدازظهر قراره برا باغ پرندگان واسه دخترم مرغ مینا بخره😃 تا تو نیومدی یکم ازش سواستفاده کنیم😈😈 آخيييييي طفلي رو اذيت نكنيد خسته بشه ديگه ☹️☹️لاقل بهش آشپزي هم آموزش بده ديگه 😅😅😂😂ديگه ناز كشيدن و اينا رو هم بهش ياد بده 😃😃😃😁😆
یاسمن_۷۰ عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 26786 آخيييييي طفلي رو اذيت نكنيد خسته بشه ديگه ☹️☹️ لاقل بهش آشپزي هم آموزش بده ديگه 😅😅😂😂 ديگه ناز ... باشه به خاطر گل روی تو😘به شوهرم میگم باهاش کار کنهیه دوره فشرده خونه داری و همسرداری و چگونه با همسر به خرید برویم و آموزش تعویض پوشک بچه در ده ثانیه براش بذاره بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
eliii98 عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 4118 باشه به خاطر گل روی تو😘 به شوهرم میگم باهاش کار کنه یه دوره فشرده خونه داری و همسرداری و چگونه با ... فداتتتتت♥️♥️♥️♥️خوبه آره خدا خيرت بده واسه خريد خوووووب آب ديده اش كنيد من خييلي دوست دارم پاساژگردي و خريد 😍😍😍😍
یاسمن_۷۰ عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 26786 فداتتتتت♥️♥️♥️♥️ خوبه آره خدا خيرت بده واسه خريد خوووووب آب ديده اش كنيد من خييلي دوست دارم ... خودشم خرید دوست داره عاشق بچه هم هست😛😛 بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
mahimah عضویت: 1397/05/19 تعداد پست: 1191 فداتتتتت♥️♥️♥️♥️ خوبه آره خدا خيرت بده واسه خريد خوووووب آب ديده اش كنيد من خييلي دوست دارم ... نه به دل و قلوه شما دو تا جاری هانه به دعوای ۵۳عجب تاپیکی😂🤣😃😄😅
یاسمن_۷۰ عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 26786 نه به دل و قلوه شما دو تا جاری ها نه به دعوای ۵۳ عجب تاپیکی😂🤣😃😄😅 😁😁😁😄😄😄😄😄😄 بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
یاسمن_۷۰ عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 26786 چه خوووووووب😍😍😍 ندیده عاشقش شدی😀😀😀 بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
eliii98 عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 4118 نه به دل و قلوه شما دو تا جاری ها نه به دعوای ۵۳ عجب تاپیکی😂🤣😃😄😅 قراره ما دو تا جاري تو گينس ني ني سايت سممون ثبت بشه 😍😍😍😍😍حالا منتظره تاپيكايه عاشقانه ياسي و الي باشيد ♥️♥️♥️كو دعوا👀آي ام الي يار ٥٣ ام😎😎😎😎افراد. خاطي رو. به اشد مجاززات ميرسونم شما فقط نشونشًن بده 😡😡😡😡
mahimah عضویت: 1397/05/19 تعداد پست: 1191 قراره ما دو تا جاري تو گينس ني ني سايت سممون ثبت بشه 😍😍😍😍😍 حالا منتظره تاپيكايه عاشقانه ياسي و ... الی دختر باید سر سنگین باشهتو الان حرف یار میشه لپات باید گل بندازه دخترچادر گل گلیت کو پس😂
یاسمن_۷۰ عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 26786 الی دختر باید سر سنگین باشه تو الان حرف یار میشه لپات باید گل بندازه دختر چادر گل گلیت کو پس😂 😁😁😂😂😃😃 بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
mahimah عضویت: 1397/05/19 تعداد پست: 1191 😁😁😂😂😃😃 یاسمن جانبه اوشون لطفا نگو این دختر ما تاپیک اقایون میره۵۳ یار شدهبزار خودم توجیهش میکنم😂😅
یاسمن_۷۰ عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 26786 آره 🙈🙈🙈 الی جونم من رفتم فعلا🙋♀️🙋♀️اقامون داره میاد بوس به لپت😘😘😘😘😘 بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿