2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم🙁

220 بازدید | 12 پست

از همه چیز ناراحتم، از زمین و زمان  از اینکه آزارم به کسی نمیرسه ولی بقیه با کاراشون ناراحتم میکنن ، خسته شدم از این شرایط اصلا شاد نیستم شوهرم خیلی خوبه ولی متوجه بی احترامی های خانوادش نمیشه دیروز یکی از آشناهاشونو دیدم سلام میکنم خوشو میزنه به بی توجهی به شوهرم میگم میگه تو چرا از همه ایراد میگیری باورش نمیشه خانوادشو فک و فامیلاش دور از چشم شوهرم بهم بی ادبی میکنن به بچم بی توجهی میکنن اصلا شوهرم نمیفهمه پیر شدم به خدا کاش میرفتم یه شهر دور افتاده ریخت هیچ کدومشونو نمیدیدم ، آخ اصلا دلم آروم نمیشه😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام نکن😐یکم خودتو بگیر واسه خودت ارزش بزار که اونا بیفتن دنبالت بگن این چرا مارو ادم حساب نمیکنه

آخه خواهر گلم این کارو کنم شوهرمو دیوانه میکنن بهش میگن چرا زنت این کارو کردو بی ادبی کردو ازین حرفا

خب توجه نکنن شما هم توجه نکن

من تا حالا که ۳ ساله ازدواج کردم دوتا از داییاشو ندیدم! کلا با فامیلاش اشنا نیستم.

خواهر برادراشم که شماره خیلیا رو ندارم چون تاحالا به من یه زنگم نزدن! خب بهتر من! اصلا هم ناراحت نیستم که بگم بهم بی توجهی میکنن. چون به توجه اونا نیاز ندارم.

توقع هم ندارن که زنگ بزنم چون خودشون به عروس تازه وارد اینجور یاد دادن😏

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

آخه خواهر گلم این کارو کنم شوهرمو دیوانه میکنن بهش میگن چرا زنت این کارو کردو بی ادبی کردو ازین حرفا

برو بابا بزار بگن!تو دیوونه شی اونا ککشون میگزه که نگران اونایی؟اصلن طبیعت انسان اینه هرکی بهش بی محلی کنه بیشتر جذبش میشه.توام یکم خودتو بگیر عزیزم انقدر دم دست نباش بعدن شوهرت گفت چزا سلام نکردی بگو وا حواسم نبود یکی دوبار اینکارو کن ببین چجوری ازت حساب میبرن

من یه فامیل درجه یک همسرم اینکارو میکرد شوهرم نمیفهمید از اول ازدواج این اینجوری بود مثلا تو چمع حرف میزد من یه چی میگفتم اصلا محل نمیدا انگار نشنیده سعی میکرد چش تو چش نشه خیلی بد  بود رفتارش و منو ازار میداد شوهرمم میگفت نه من که متوجه نشدم عادی بود و ازین حرفا چقد دعوا کردیم سرش کم کم رفتامد روقطع کردم شوهرمم نزاشتم باهمسرش گرم بگیره درصورتی که قبلا بود بعد عروسیمون بعد چند ماه شوهرم گفت زشته دعوتشون کنیم دعوت کردیم کلا عوض شده بود الان رفتارش خیلی خیلی بهتر شده به شوهرم میگم بهش تافت بزنین همینجوری بمونه  ولی چون چهارسال ازمن دوری میکرد و بی محلی الان من انگار سختمه ارتباط بگیرم باهاش توهم رابطه رو کم کن شاید درست شدن یا توهم خودتو بگیر براشون

اینا مثل قوم بنی اسرائیل میمونن فقط هوای خودشونو دارن همه فامیل تو فامیلن وقتی یه غریبه مثل من وارد ...

یه رفتار زشت دیگش این بود که من پیششون بودم میخواست یه چیزی درمورد من بگه به خودم نمیکفت به شوهرم میگفت مثلا زنت اینجوری یا خانومت چی میخوره شام بگیریم خودم اونجا از خودم نمیپرسید انگار نمیخواد با من همکلام شه خداروشکر بهتر شد چون فامیل درجه یک بود و همسرم برعکس اون به خونوادش اهمیت میداد من حسادت میکردم

یه رفتار زشت دیگش این بود که من پیششون بودم میخواست یه چیزی درمورد من بگه به خودم نمیکفت به شوهرم می ...

آخ گفتی اینام پیغام به شوهرم میدن فقط اعصابم خورد میشه حتی بارداری جاریمو از شوهرم شنیدم هیچکس بهم نگفت