2777
2789
عنوان

لیفت مژه

239 بازدید | 19 پست

سلام خانوما کی لیفت کرده مژه شو من مژه هام خودشون پر و بلند هست منتها حالت نداره و مرتب هم نیست میخوام مثل حالت ریمل بشه ولی من به ریمل حساسیت دارم و فقط یه برند خاصی بهم میسازه و در کل از ریمل زدن بدم میاد بنظرتون برا من مناسبه لیفت مژه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من کردم. نکن چون بکنی هم مشخص نیست زیاد و کسی نمیفهمه

کاش یوزارسیف میومدعباشورومنم مینداخت بعدکه برمیداشت من لاغروخوش هیکل میومدم بیرون باگریه میگفتن:"بامن چه کردی یانبی؟  دنبه هایم کو؟"          

لیفت مژه برای مژه های بلند بیشتر میاد..ولی من نمیدونم آیا مضر هس یا نه..مژه ها رو میکنه یا نه

میشکنم در خود..و تو حتی نمی آیی خرده های مرا جمع کنی..من تو را فریاد میکشم و تو سکوت را میپسندی...در میان همهمه ی این روزها ،چونان حشره ای کوچک اسیر باتلاق غم ها شده ام و مرا یارای بیرون کشیدنم نیست...این روزها ،ثانیه هایم چونان مردابی ست ک زندگی را یادش رفته است..دلم یک زندگی عمیق میخواهد نه زنده بودن محض..این روزها هرکسی جز تو مرا خوشحال می کند و من فراموش میکنم که دردی عظیم در خانه ی دلم آشیان کرده..و فراموش میکنم ک من یک زن هستم و تو خواهان زنانگی...درست زمانی که میدانم تو درمیان مردانگی های روزگار نامردترین مردانی....
چقد کم بعد موادش که میزنن حساسیت نمیده

نه اصلا موادش کراتینه. بهم گفت صورتتو با شامپو بچه بشور بعد یه شونه مثل شونه ریمل داد گف هروقت صورتت رو شستی مژه هاتو باهاش شونه کن

ما آبادانیا   

من انجام دادم چون مژه هام بلند بود ولی برای اونایی که  مژه کوتاه دارن اصلا مناسب نیس بعد یک ماه میره باید بری ترمیم.

فقط اونجا که شادمهر عقیلی میگه:"با کی میجنگی عزیزم،من ببازم تو نبردی!!"                                                                          حکایت خیلیاست.....