2777
2789
عنوان

کادو برای مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1636 بازدید | 150 پست

یخورده زیاده.... بذار تو پاکت بده که  خودش هرچی دوس داره بخره.....‌

بیچاره مادرشوهر 🤣

خدایا آقامهدی  رو به خودت سپردم مراقبش باش که صحیح و سالم بدنیا بیاد 😍                                   خداجون شکرت  گل پسرم۲۵تیر۹۸ صحیح و سلامت  بدنیا اومد 😍😍

نمیدونم والا چی بگم من نه از مادرشوهرم بدی دیدم نه خواهرشوهرم اختلاف وجود داره ک اونم بخاطر اختلاف سلیقه اس 

همیشه مادرشوهرم واسه ما عروسا بهترین چیز و میخواد 

البته قبولم دارم بعضی مادرشوهرا عروس و اذیت میکنن ولی ب نظرم اینطور صحبت کردن هم درست نباشه 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشحالم بخاطر سخت‌گیری‌های مادرم روزتون بخیر❤

یاخدااااااااا

مادری ک با دخترش سختگیر باشه. دلها بسوزد به حال عروس اون ماااادررررر😭😭😭😭😭😭

❤خدایا عاشقان را غم  مده  شکرانه اش با من....❤
یاخدااااااااا مادری ک با دخترش سختگیر باشه. دلها بسوزد به حال عروس اون ماااادررررر😭😭😭😭😭😭

خداروشکر رابطشون بسیار خوب و دوست داشتنی

هم مادرم و هم عروسمون به شدت به جا رفتار و محترم هستند

خداروشکر رابطشون بسیار خوب و دوست داشتنی هم مادرم و هم عروسمون به شدت به جا رفتار و محترم هستند

زنگ بزن 20 و 30 بیان گزارش بگیرن ازتون. والاااااااا.

زنگ بزن 20 و 30 بیان گزارش بگیرن ازتون. والاااااااا.

نیازی نیست کم نیستند از این دست از خانواده‌ها

مطمئنا خیلی از مادران شما موافق این سیاست رفتاری شما با خانواده همسر نیستند

این رو میشه از روابط ما با عمه و زن‌عمو و خانواده پدری فهمید

بودجه رو در نظر نمیگیرن😂

😂😂😂😂

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
نیازی نیست کم نیستند از این دست از خانواده‌ها مطمئنا خیلی از مادران شما موافق این سیاست رفتاری شما ...

نمیدونم چرا جبهه گرفتی شما و داری جو میدی. کسی حرفی درمورد مادرشما و مادرشوهرتون نزده.هرکی درمورد مادرشوهر خودش داره میگه. 

ی مسئله کاملا شخصیه. شما ناراحتی نیا تو این تاپیکها.

اگه درد مادرشوهر نداری چرا اومدی تو این تاپیک. اینهمه تاپیک.پس در وجودت بععععععلههههههه.

نمیدونم چرا جبهه گرفتی شما و داری جو میدی. کسی حرفی درمورد مادرشما و مادرشوهرتون نزده.هرکی درمورد ما ...

ممنون میشم دیگه من رو ریپلای نکنید

اما جواب سوالتون باتوجه به عنوان فکر کردم مثبت و میخواستم یک کمکی برای انتخاب بهتر داشته باشم

الهی خوشبخت‌ترین باشید⚘❤

🙄🙄🙄🙄 مگه موقع ارضا شدن کاندوم میزنن؟؟؟!!!!

نه کیسه فریزر میکنه سر التش یعنی کیسه رو میگیره سر التش خیلی راحت میشه چون مثل کاندوم کش نداره هیچ جام کثیف نمیشه ما خیلی وقته ان کارو میکنیم