2777
2789
عنوان

ته چینِ هویج با marzi ❤️

13445 بازدید | 239 پست

سلام 

این نهار امروز منه و از اونجایی که دستور پختش مشابه همون ته چین مرغ معمولیه ولی بسیار لذیذ تر و خوشمزه تره گفتم با شما به اشتراک بذارمش😍

1 عدد سینه مرغ رو نگینی نازک خرد میکنیم و با یه پیاز درشت که خلالی خرد کردیم و کمی نمک و زردچوبه و دارچین خوب تفت میدیم تا طلایی رنگ بشه

بعد اون رو کنار میذاریم و 2 تا هویج رو که رندهء درشت کردیم رو با کمی کره تفت میدیدم وقتی آب هویج تبخیر شد 4 قاشق غذاخوری شکر بهش اضافه میکنیم و وقتی شکر آب شد مرغهای سرخ شده رو با یک مشت گردوی خرد شده و یک مشت کشمش بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و یکی دو قاشق مربا خوری زعفرون دم کرده هم اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم

بعد 2 پیمانه برنج رو چلوکش میذاریم بپزه

تا برنج داره میجوشه مایهء ته چین رو آماده میکنیم به این ترتیب که 1 تخم مرغ کامل رو با همزن خوب میزنیم بعد 5 قاشق غذاخوری ماست همزدهء سون بهش اضافه میکنیم و باز میزنیم بعد 2 قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه میکنیم در آخر هم کمی نمک و دارچین و زعفرون 

دقت کنید اصل پخت ته چین زعفرونه پس غلیظ و زیاد درست کنید

من برای مایهء ته چینم 1  قاشق مرباخوری زعفرون سابیده رو با 2 قاشق غذاخوری آب جوش دم کردم و همه رو یک جا به مایه اضافه کردم

حالا برنج پخته و میریم که آبکشش کنیم دقت کنید برنج رو کمی دون تر از وقتهای دیگه آبکش کنید که ته چینتون شفته نشه

بعد که آب برنج کامل از صافی رد شد برنج رو با مایه مخلوط کنید 

حالا کف و دیواره های قابلمه یا وُکِ مورد نظرتون رو با کره خوب چرب کنید دقت کنید تفلون ظرفتون خراب نشده باشه و اصلا خط و خش نداشته باشه چون اگر تفلون تمیز نباشه ته چین میچسبه

حالا نصف از برنج رو توی قابلمه بریزید و پهن کنید و با قاشق خوب فشار بدید 

بعد موادی که درست کردید رو روی لایهء اول برنج به خوبی پهن کنید و باز فشار بدید

بعد لایهء دوم برنج رو بریزید روی مواد و خوب سطحش رو صاف و فشرده کنید

در انتها دم کنی بذارید و اجازه بدید یک ساعت روی شعلهء ملایم بپزه بعدشم توی ظرف دلخواهتون برگردونید

این یه ته چینِ 2 نفره اس😍

نوشِ جان

.Pain🔥you made me a believer

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به به

به به

کدبانوی کی بودی تو؟

بسیار عالی

دستت الماس مرضی جوووون    

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

وای چقد عالی افرین کدبانو❤🌹

مرضی چرا هی کاربریت قطع و وصل میشه ؟؟؟؟اوندفعه خواستم پیام بدم قطع بودی😐😐

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

دخترت بهتره عزیزم؟

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨