2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه اذیت نمیشه، بی قراری نمیکنه و دل درد نداره، و بعد از این چند روز با فشار و زور زدن و سختی، شکمش ...

به روز سوم که میرسه بیقراری میکنه زور و فشارهم میزنه

اللهم عجل لولیک فرج 💚♥️
من دکترم بردم شربت انجیر داد ولی اثر نداره فقط باید روغن کرچک بدم تا کار کنه

روغن زیتونم بده خوبه 

عدسی هم‌ درس کن شکمشو روون میکنه 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
به روز سوم که میرسه بیقراری میکنه زور و فشارهم میزنه

پس هر روز این پودرو بهش بده، توی هرچیزی که تونستی بریز و حل کن،،، دکترا خیلی این پودرو تجویز میکنن ، هیچ ضرری نداره

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
مرسی باشه امروز حتما درست میکنم

قربونت خودم‌درگیرم‌میدونم چقد سخته بچه طفلکم‌اذیت میشه 😢

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
اره منم بچه ی اولمه خیلی حساسم گریه میکنم وقتی چند روز یبوست داره 

منم پسر اولم اینطوریه دومیه دیگه تجربم‌بیشتر شده من پسرم‌طوری بودی ک با اه وناله وگریه و عرق خیلییی سخت بود الانم بهتره هر روز غذای ابکی میوه های ملین روغن زیتون خوراکی 

منم پسر اولم اینطوریه دومیه دیگه تجربم‌بیشتر شده من پسرم‌طوری بودی ک با اه وناله وگریه و عرق خیلییی ...

مرسی عزیزم کی بزرگ بشن این فندق هامون خدا حفظ کنه بچه ها تو برات عزیزم

اللهم عجل لولیک فرج 💚♥️