2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله داره..پیجشونا دارم ولی یادم نیس😑

«أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ»   خودمونیش میشه: آرزوهاتو وقتی منو(از ته دل) بخونی برآورده میکنم... 🌱🌿   و چقدر قشنگه.   *قسمتی از آیه۱۸۶ سوره بقره 

اگه بخای باهاش صحبت کنی میتونی به رادیو همراه گوش بدی هر روزم صبح و عصر برنامه داره من از طریق اپ کست باکس گوش میدممیتونی از بازار بگیریcastboxبعد توش رازها و نیازها را سرچ کن و کانالش را subscript کن فقط برای دانلود فایلخای صوتیش فیل میخاد ولی بعد میتونی رو همون برنامه افلاین گوش بدی

ببین ویساش را همون روز میزاره معمولا فکر نکنم زنده بتونی گوش کنی ولی خوب میتونی مال همون روز را گوش کنی و برنامه های قبلیم داره اگر میخای بهش زنگ بزنی ساعت را که میگه تبدیل کن و یه ده دقیقه قبلش زنگ بزن همیشه کسایی که از ایران زنگ میزنن را اول جواب میده من تاحالا نصفه شب بیدار نموندم ببینم زنده میزاره یا نه😁😁ولی اگه رادیو همراه را سرچ کنی روی رادیو یا شایدم همون کست باکس( نمیدونم اونو داره یانه ) میتونی زنده گوش بدی