بچه ها بیشتر وقت ها باهمسرم رابطه داریم غسل دادن برام شده یه معضل چون همیشه لاک دارم بیشتر وقتا موهام اتو وسشواره ارایش دارم هرروز هم نمیتونم برم حموم که
خیلی برام سخته از طرفی عذاب وجدان هم میگیرم چکار کنممممم😭
شاخ بودن توی فضای مجازی مثل پولدار بودن توی بازی GTA میمونه!
منم که باردارم والا شوهرم همیشه میخواد همون شبش میرم غسل میکنم و مراحل بقیه ش اتو مو و لاک اینا موکول میشه ب صبح 😁 دیگه نیاز دارن منم نمیتونم غسل نکنم انگار سنگینم حتی شب کابوس میبینم با غسل نمیخوابم
پسرم إرمیا، ۹۹/۱/۹بدنیا اومد الهی شکر🤲خدا یا دخترم دیانا و پسرم اِرمیا به خودت سپردم 🍂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جنب موندن غیر از مسائل شرعی تاثیرات منفی داره تو زندگی... ، دیگه باید یه جوری باهاش کنار بیای... موهات داغون میشه ک انقدر اتو میکشی، آرایش دائمم آدمو یکنواخت میکنه و جذابیتش از بین میره به نظرم، هرچیزی تعادلش خوبه
لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
میرم حموم هرروز اما موهامو هر سه روز میشورم ولی بدنم وتمیز میکنم تا موهم خیس نشه نمیشه غسل داد که ناخونامم هرروز باید هی پاک منم هم پاهام هم دستام😭اسلام چقدرسخت گرفته
شاخ بودن توی فضای مجازی مثل پولدار بودن توی بازی GTA میمونه!
میرم حموم هرروز اما موهامو هر سه روز میشورم ولی بدنم وتمیز میکنم تا موهم خیس نشه نمیشه غسل داد که نا ...
شما خودتو ملرم میکنی همیشه لاک داشته باشی، موهات همیشه با اتو و صورتت با ارایش باشه، اینا سخت نیست؟! بعد اسلام کفته عسل کن میشه سختگیری؟!!😐
دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜 خوبی های وجدان خفه کن!👈 طرف بعضی از بدیها را رها نمیکند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند میرود چهار تا کار خوب انجام میدهد. وجدانش آرام میشود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.