2777
2789
عنوان

لتروزول خوردید ؟

795 بازدید | 25 پست

موقع لتروزول خوردن تغییری تو میل جنسی داشتید؟

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کیست تخمدان نمیاره؟

اگه آمپول بزنن نه.

من ماه پیش آمپول نزدم خودش آزاد شده بود. 

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
کیست تخمدان نمیاره؟

از کلومیفن خیلی بهتره و عوارضش کمتر

خب من تحت نظر پزشک متخصص  مصرف کردم . بعدش سونو فولیکول میدادم و اچ سی جی میزدم برا ازادسازی

چقدر اچ ام جی و سینال اف زدم. ۳ماه پشت هم دارو مصرف کردم

ولی خب نشد 

مال من بیشتر شد ی شش هفت ماهی خوردم 

نتیجه ای گرفتی؟

شش هفت ماه رو پشت سر هم بی وقفه خوردی یا دوماه استراحت میکردی؟ 

از کلومیفن خیلی بهتره و عوارضش کمتر خب من تحت نظر پزشک متخصص  مصرف کردم . بعدش سونو فولیکول می ...

چند سالته؟ منم نتیجه نگرفتم.

مشکلت چیه؟

شوهرت آزمایش داده؟

خودت عکس رنگی رفتی؟ 

چند سالته؟ منم نتیجه نگرفتم. مشکلت چیه؟ شوهرت آزمایش داده؟ خودت عکس رنگی رفتی؟  

گلم امضامو دیدی؟ ۵ساله 

مسلما تو تمام این سالها هزارجور ازمایش و عکس دادم 

شوهرم واریکوسل گرید ۳داشت دی پارسال عمل کرد همچنان مشکل تحرک و مورفولوژی داره.

برای داروهایی که میخوردم خیلی وزنم رفت بالا و الان دارم کمش میکنم. این ماه باید میرفتم ای یو ای . نرفتم تا وزنم بیاد پایین

شاید تا اون موقع شوهرمم کمی بهتر بشه

۳۰ سالمه

گلم امضامو دیدی؟ ۵ساله  مسلما تو تمام این سالها هزارجور ازمایش و عکس دادم  شوهرم واریکوس ...

ميشه امضامو بخوني براي تحركه اسپرمه

وقتي شوهرتون اين همه مدت خوب نشده با دارو

چرا طب سنتي رو امتحان نكردين؟

خدايا بس نيست انتظار؟من درعذابم🔥ارامشت كي نصيبم ميشود؟🌞🥀
ميشه امضامو بخوني براي تحركه اسپرمه وقتي شوهرتون اين همه مدت خوب نشده با دارو چرا طب سنتي رو امتحا ...

این داروهاشم به زور میخوره از بس بد غذاس

گوشت قرمز نمیخوره پیاز و سیر لب نمیزنه تخم مرغ محلی و مرغ و پرنده های ارگانیک نمیخوره. به زور تو سالادش کنجد قاطی میکنم بخوره. موز بهش زیاد میدم. کنار لقمه نون پنیرش گردو میذارم خرما بهش میدم اما این مدلی که شما گفتی نه. اینم امتحان میکنم عزیزم

فعلا تونستم تا حد زیادی سردیجاتش رو حذف کنم 

خیلی ممنونم ازت گلم دستت درد نکنه. از امضات اسکرین گرفتم 

از کلومیفن خیلی بهتره و عوارضش کمتر خب من تحت نظر پزشک متخصص  مصرف کردم . بعدش سونو فولیکول می ...

برعکس میگن کلومیفن خوب نیست و دیگه اکثر دکترا تجویزش نمیکنن

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
این داروهاشم به زور میخوره از بس بد غذاس گوشت قرمز نمیخوره پیاز و سیر لب نمیزنه تخم مرغ محلی و مرغ ...

تقريبا هرچي كه براي بدن خوبه رو نميخورن

طبق تجربه ي خودمو و كسايي كه ديدم مشكل اسپرم با طب سنتي خيلي زودتر خوب ميشه تا دارو 

حتي امتحان كنيد انشالله كه دامنتون به همين زودي سبز بشه

خدايا بس نيست انتظار؟من درعذابم🔥ارامشت كي نصيبم ميشود؟🌞🥀