2821
2789
عنوان

بچه ها بیایین

288 بازدید | 101 پست

جریان چیه تاپیک های که عکس میزارن من میرم نمیبینم بعد بقیه هی درمورد عکس نظر میدن اینقد حرصم میگیره کارد بزنی خونم در نمیاد 😐☹️

😁حرفی برای نوشتن ندارم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم

والا تاصدات میزنن تا بیای 

عکس پاک میکنن😕☹️☹️☹️

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
😂😂😂پا قدمم نحسه

یس☹️

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....

عکس گیتار بفرس اون موقع فرستادی ندیدم😐😐😐

😐

😜😜😜😜حوصلم پوکید

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792