2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روحش شاد باشه...منم دلم تنگ شده واسه بابابزرگم...مامانبزرگم...داییم...سه تایی رفتن باهم

خدا به دلت صبر بده گلی

من به عنوان یک مجرد نظر میدم و نظرمم کاملا شخصیه. مجبور نیستید افکارتونو به کسی که نظرش مثل شما نیست تحمیل کنید. آدما قدرت تشخیص دارن
روحش شاد باشه...منم دلم تنگ شده واسه بابابزرگم...مامانبزرگم...داییم...سه تایی رفتن باهم خدا به دلت ...

ممنون عزیزم!!

سختش اینجاست که حامله ام و شوهرم اجازه نداد برم بیمارستان گفت میترسی واسه بچه خوب نیست😭

روحش شاد باشه...منم دلم تنگ شده واسه بابابزرگم...مامانبزرگم...داییم...سه تایی رفتن باهم خدا به دلت ...

سلام عاطی جون، شما همونی هستید که پدربزرگ و مادربزرگ و داییتون روز عید تصادف کردن؟ 

ممنون عزیزم!! سختش اینجاست که حامله ام و شوهرم اجازه نداد برم بیمارستان گفت میترسی واسه بچه خوب نیس ...

عزیزم راست میگه..بری ببینی تا ابد ذهنت پاک نمیشه این که هیچ...حالت هم به هم میریزه و رسکه بخاطر بچه

من به عنوان یک مجرد نظر میدم و نظرمم کاملا شخصیه. مجبور نیستید افکارتونو به کسی که نظرش مثل شما نیست تحمیل کنید. آدما قدرت تشخیص دارن
سلام دوست عزیز  خدا پدربزرگتون رو رحمت کنه، فرصت کردی بیا اینجا، خیلی به آرامشت و تسکینت کمک م ...

توی این تاپیک، تجاربِ مرگِ تقریبیه افرادی هست که برای مدت کوتاهی مُردن و دوباره  زنده شدن، چیزهایی که دیدن و درک کردن و حرفهایی که می زنن خیلی آرامش دهنده هست. 

سلام عاطی جون، شما همونی هستید که پدربزرگ و مادربزرگ و داییتون روز عید تصادف کردن؟ 

سلام عزیزم..بله خودمم..8صبح عید غدیر امام رضا بهمون سه تا فوتی عیدی داد  

زوار امام رضا بودن..داشتن از مشهد برمیگشتن

توی این تاپیک، تجاربِ مرگِ تقریبیه افرادی هست که برای لحظاتی مردن و دوباره  زنده شدن، چیزهایی ک ...

رفتم سر زدم عزیزم،یکمی هم خوندم ولی الان باید آماده بشم واسه رفتن خونه ی پدربزرگم که دیگه نیست😭

سلام عزیزم..بله خودمم..8صبح عید غدیر امام رضا بهمون سه تا فوتی عیدی داد     زوار امام رضا ...

عزیززززززم 😔، خدا رحمتشون کنه،. روحشون شاد باشه، اینطوری نگو، مرگ و زندگی به دستِ خداست و زمانش برای هر کدوممون مشخصه. درعین حال که واقعا درکت می کنم داغِ عزیز خیلی سخته. 😔

بچه های داییت چطورن،؟ باشرایط کنار اومدن؟ 

رفتم سر زدم عزیزم،یکمی هم خوندم ولی الان باید آماده بشم واسه رفتن خونه ی پدربزرگم که دیگه نیست😭

خدا بهت صبر بده، آره الان زمان مناسبی نیست، ولی فرصت کردی حتما بخون، امیدوارم برات مفید باشه.