2777
2789
عجب..بااین اطلاعتتون چجوری شماازدواج میکنین وحامله میشین

شما ک اطلاعات داری راهنمایی کن 😊 اگه نظراتو بخونی متوجه میشی ک بین علما اختلاف هست 😄

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۹ ماه بارداری جلوگیری نکردم .ریز ریز مسائلو از دکترم میپرسیدم بخاطر همین مطمئنم ضرر نداره

عزیزم حالا چون واسه شما اتفاقی نیفتاد یعنی واسه هیچکس دیگه هیچ اتفاقی نمیفته؟  من بارداری اولم فقط به خاطر اینکه استراحت نمیکردم و رابطه داشتم تو 12 هفته سقط شد

بارداری دومم سرکلاژ شدم و از اول بارداری تا 40 روز بعداز زایمان خبری از رابطه نبود..

الآن که برای دفعه سوم باردارم، بازم باید سرکلاژ میشدم، چون طول سرویکسم خیلی کم بود، اما خودم نخواستم سرکلاژ شم، چون هم ناخواسته بود، همینکه نمیخواستم دوهفته کامل استراحت مطلق باشم و نتونم به پسرم برسم.. خطر سقط و زایمان زودرس داشتم،اما هم کار میکنم، همش هم دنبال پسرم درحال دوییدنم، بغلش میکنم، رابطه دارم، دوبار رابطم بدون جلوگیری بود..اصلا فکرشو نمیکردم این بچه بمونه، اما موند.. با اون وضعیتی که داشتم موندنش تقریبا غیرممکن بود..اما موند..پس نمیشه درمورد همه نظر قطعی داد

🖤

من حتی شنیدم تو دوران بارداری زن بیشتر تحریک میشه و بیشتر تمایل به س ک س داره؛ این درسته آیا؟

من ک تمایلم کم شده

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
عزیزم حالا چون واسه شما اتفاقی نیفتاد یعنی واسه هیچکس دیگه هیچ اتفاقی نمیفته؟  من بارداری اولم ...

آخی عزیزززم خدا حفظشون کنه 😍😍

عه پس برای هر شخصی متفاوته ؛ ایشالله به سلامتی زایمان کنی

ممنون عزیزممم 😍

برای اونایی که منتظر بچه هستن و بزای من هم دعا کن ؛ ازت ممنونم❤️

حتمااا هزیزم ان شالله ک به زودی خدا دلتو شاد کنه

عزیزم حالا چون واسه شما اتفاقی نیفتاد یعنی واسه هیچکس دیگه هیچ اتفاقی نمیفته؟  من بارداری اولم ...

عزیزم تو پست قبلیم نوشتم بستگی به شرایطتت داره و اگر مشکلی تو بارداری نداشته باشی ضرر نداره.به یه خانم باردار سر از خود حرفی نمیزنم که خطرناک باشه براش  

نه والا میترسم برم فعلا

منم میترسم 😂😂  سونو گفت یکشنبه ولی یکشنبه م زیر ۷ هفته ام باز ☹