2777
2789
عنوان

همگی کام آن 🙏

93 بازدید | 11 پست

کسی رشته آشپزی درس خونده یا آشناهاشون  ??

من پنج ترم زیست خوندم تو پیام نور ولی چون بچه کوچیک دارم کلاسایی که حضوری دارنو نمیتونم برم خودمم که میخونم متوجه نمیشم ....فقط در حد ده یا یازده پاس میکنم خودمو اصن بیسواد دارم درس میخونم هیچی بارم نیس....واسهوهمین میخوام آشپزی بخونم تا هم مدرک بگیرم هم چیزی یاد بگیرم ....کسی تجربه ای داره؟ 

خواهرانه کمکم کنید 🙏🙏

من مامان یه دونه محمدحسینم 😊😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رشته ی دانشگاهیه؟

بنظرم شاید دوره های فنی حرفه ای یا موسسات رو برید کاربردی تر یاد میگیرید و زودتر

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸
رشته ی دانشگاهیه؟ بنظرم شاید دوره های فنی حرفه ای یا موسسات رو برید کاربردی تر یاد میگیرید و زودتر

اره دانشگاه علمی کاربردی داره که مدرک میدن بعدشربرای تکمیل میری اموزشگاها ....

آموزشگاه به تنهابی مدرک دانشگاهی نمیدن

مربی اشپزی ما دانشگاه اشپزی میره. ولی اگر من بودم یه سری کلاس های پیشرفته هست جاهای معتبر که حتی مد ...

هزینش فکر کنم خیلی بالا باشه اونا ...میتونی از،مربیت بپرسی ؟

تهرانی؟

هزینش فکر کنم خیلی بالا باشه اونا ...میتونی از،مربیت بپرسی ؟ تهرانی؟

نه اصفهان میره.

هزینه کلاس جدا هست. هزینه مدرک جدا ولی سطحش خیلی بالاتر از دانشگاه هم هست.

منم کارش داشتم اما الان یک ماهه تل گرام نیومده.

این کاربری دست پونصد شونصد نفر است.  
اره دانشگاه علمی کاربردی داره که مدرک میدن بعدشربرای تکمیل میری اموزشگاها .... آموزشگاه به تنهابی م ...

آها.خب تحقیق کنید که برای کار چه مدرکی میخوان ازتون که هدفمند برید جلو .اگه علاقه داشته باشید و تخصص، مثلا سرآشپز شید درآمد خیلی خوبی میتونید داشته باشید.من عاشق این بودم سرآشپز شم ولی هیچوقت نشد برم دنبالش

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸