خانومای عزیز من دارم سیسمونی میخرم کسایی که تازه بچه دار شدن بیان بگن لطفا این تخت بدرد بچه میخوره بگیرمش یانه ؟تخت وصل میشه به تخت مادر میشه تخت کنار مادر میشه تکونشم داد به عنوان گهواره ازش استفاده کرد میخام ببینم اگه بخرمش رودستم نمونه در ضمن یه سوال دیگه که کالسکه و کریر چقد به دردتون خورده؟
من چون پیاده جایی نمیرفتم کالسکه استفادم نشد بچمم توش نمینشست گریه میکنه
کریر هم از مدلش خوشم نمیومد بجاش ساک حمل گرفتم اون خیلی خوب بود بچم راحت میخوابید
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
عزیزم منم سوای سرویس خوابش میخوام از اینا بگیرم قشنگ تا سه سالگی توش جا میشه بچه برای کنار تخت مادرم ...
فقط تا شش ماهگی جا میشن
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه بابا خخخخ همون لحظه اول که بچه رو بزاری توش میگی عه چقد کوچیکه خخخخخ
دختر داییم دوقلو داره یه گهواره خیلی بزرگ سفارش داد براش ساختن برای کنار تختش بچه هاش دوساله ان هنوز دوتاشون توش جا میشن
اخه چه کاریه تخت نوجوان بخری تا بزرگ بشه بتونه استفاده کنه تا چند سال دستو پاگیره اونم ...
اونکه اره ولی وقتی میخواد تخت کوچولو رو بخره میگم بزرگ بهتره !!من مادربزرگم برا سیسمونی تخت برای دخترم هدیه گرفت ک کلا تیکه تیکه باز کردم گذاشتم انباری جا ندارم 😕چقد گفتم نخره بابام مادربزرگم فک کرده بود مسله پولشه خودش گرفته بود من کلا خودم نمیخواستم