اره الان تو اینترنت سرچ کنی سل و سرطان برات میاره ولی در اثر سرماخورددگی خلط گاهی خونی میشه اب نمک با فشار وارد بینیت کن یا سرم از داروخانه بگیر با پمپ یا سینو واش عنبر نسارا دود کن نگران نباش
ممنونم که تا تاریخ 99/9/9 به یه حال خوب رسیدم به سلامتی (زیر دلم درد میکنه دکترها نمیتونن تشخیص بدن)ازدواج موفق اگر به صلاحم هست و خوشحالم.جایی سرایه گذاری کردم رونق بشه و از همه مهمتر کرونا بره ومردم سرزمینم خوشحال باشن (این یه چالش 99/9/9 به تشویق دوست خیرخواه و خوبی تو نی نی ساید )
وقتی خلط خونی نگران کننده است که تو در اثر سرفه خلط خون بالا بیاری ولی این چرک سینوس هست که گاهی خونی میشه دکترها برای پول همه چیزو جدی ودر نهایت سهل میگیرند
ممنونم که تا تاریخ 99/9/9 به یه حال خوب رسیدم به سلامتی (زیر دلم درد میکنه دکترها نمیتونن تشخیص بدن)ازدواج موفق اگر به صلاحم هست و خوشحالم.جایی سرایه گذاری کردم رونق بشه و از همه مهمتر کرونا بره ومردم سرزمینم خوشحال باشن (این یه چالش 99/9/9 به تشویق دوست خیرخواه و خوبی تو نی نی ساید )
نه اصلا سرفه ندارم فقط صبح که از خواب پا میشم یکم خخ میکنم خلط خونی میاد بعد تموم میشه
چرک سینوزیت انتی بیوتیک بخور ضد حساسیت وسینوسات و با سرم نمکی بشور