2777
2789
عنوان

سوراخ کردن گوش

116 بازدید | 9 پست

بچه ها من تازه گوش دخترمو سوراخ کردم یعنی امروز چهار روزه ولی هنوز خوب نشده به نظرتون چی استفاده کنم زود خوبشه

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون پماد استریل چشمی

دخترت اگه حساسیت میریزه پوستش، گوشواره هاشو درار طلا کن گوشش

من برا سوراخ دوم حساسیت داد گوشم ب گوشواره ورم کرد و بدتر زخم شد، براهمین دخترمو گوششو ک سوراخ کردم فرداش دراوردم اونا رو، طلا کردم گوشش زودتر خوب شد 

پاند موپیروسین از داروخونه بخر بزن بهش سریع خوب میشه دختر من جوری عفونت کرده ک انگار گوش داخلش‌سوراخ شده

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.
پاند موپیروسین از داروخونه بخر بزن بهش سریع خوب میشه دختر من جوری عفونت کرده ک انگار گوش داخلش‌سوراخ ...

افرین اتفاقا الان دو روزه همش تب میکنه بردمش دکتر کلی بهم شربت داد که اکثرا برا سرماخوردگیه و گفت گوش چپش عفونت کرده این پماده خوبه یعنی؟؟؟

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
همون پماد استریل چشمی دخترت اگه حساسیت میریزه پوستش، گوشواره هاشو درار طلا کن گوشش من برا سوراخ دو ...

راستش گوشواره طلا هنوز براش نخریدم اما مال خودم هست و اویزیه حلقه ای نیست میترسم بکشتشون گوشش بیشتر اذیت بشه

افرین اتفاقا الان دو روزه همش تب میکنه بردمش دکتر کلی بهم شربت داد که اکثرا برا سرماخوردگیه و گفت گو ...

عاللیه

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.