2777
2789
عنوان

کمک

61 بازدید | 4 پست

سلام ،امسال کنکور انسانی دادم و رشته ایو قبول شدم ک نمیخام ،تا حالا از کارنامه سبز استفاده کردید ؟(راست میگن که استفاده ازش خیلی دنگ و فنگ داره ؟) 

اگه نخام این رشته رو برم ،یکسال از کنکور دادن محروم میشم ،ممکنه ک بشه ی جوری این محرومیت رو دور زد ؟(مثلا 2ماه بخونی بعد انصراف بدی ؟)

اگه مجبور بشم این رشته رو بخونم ،بنظرتون کارشناسیشو سریع تموم کنم یا انصراف بدم (میخام واحد عمومیایی ک میخونم برای رشته بعدیم بتونم استفاده کنم و احتساب بشه )اگه انصراف بدم فکر کنم همه زحمتام ب باد میره ن ؟

تو رو خدا اشتباه منو نکن حتی اگه محرومم میشی انصراف بده سخته ادم رشته ای بخونه که نخوادش 

نظام قدیمم که میخوام تغییر نظام بدم و جدید رو کنکور بدم اگه کسی هست با هم درس بخونیم پیام بده بهم .
تو رو خدا اشتباه منو نکن حتی اگه محرومم میشی انصراف بده سخته ادم رشته ای بخونه که نخوادش 

ممنون ک اطلاعاتتو ب اشتراک گذاشتی ،من دلم نمیخاد 2سال تو خونه بمونم ،ابم با مامانم تو ی جوب نمیره ،حتی اگه بمونم باید برم دانشگاه ازاد همینجا اما دوست ندارم ،من دلم میخاد تو ی شهر دیگه باشم و ی رشته خوب بخونم ،رشته امم بدک نیست ،اما اینده شغلی انچنانی نداره 

حتی تو این فکر بودم ک بدونم ک دروس اختصاصیش با رشته مدیریت دولتی ،مالی ،امور بانکی ،(ی چن تاییش مشترک هست یا ن (ک سریع مثلا یکساله تموم کنم ) تو کنکور 1400 وقت داشته باشم ک بخونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون ک اطلاعاتتو ب اشتراک گذاشتی ،من دلم نمیخاد 2سال تو خونه بمونم ،ابم با مامانم تو ی جوب نمیره ،ح ...

وای دقیقا شرایط منو داری منم موقع قبولی به خاطر فرار از مادرم رفتم و اون رشته رو با نفرت ادامه دادم بدترین سالای زندگیم همون ۴ سال بود 

نظام قدیمم که میخوام تغییر نظام بدم و جدید رو کنکور بدم اگه کسی هست با هم درس بخونیم پیام بده بهم .