2777
2789
عنوان

بچه ها شما ب غریبه ها چی میگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 45 پست

زیاد مجلس دست بگیری در شان خانم نیس من کلا با زن های جمع وارد بحث میشیم ..خوب یکی باس شروع کنه منم شرکت کنم ولی هیچ وقت شروع کننده نبودم

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد ، خواهان کسی باش که خواهان تو باشد .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد مجلس دست بگیری در شان خانم نیس من کلا با زن های جمع وارد بحث میشیم ..خوب یکی باس شروع کنه منم ش ...

اصلا من هر جا میرم بعدش میگن فلانی چقد متکبره خودشو میگیره

در صورتی ک من بیشتر خجالتیم

ببین منم کم حرفم بجاش شوهرم طناز و بذله گو و خوش مشربه. با دوستامون ک میریم بیرون یکسره خانومِ دوستش داره حرف میزنه. خیلی وراجِ. منم فقط شنونده. شوهرم میایم خونه میگِ اَه این مائده چقد پرحرف بود سرت درد نگرفت😂 مردام زیاد از زنِ پرحرف خوششون نمیاد. 

خودمون و عشقهههه☺

سومین کاربریمه😖دوس دارم زندگی روووو💃اینجاسابقه ی عضویت ,نشون دهنده ی شعورِ آدماس؟؟یا باهاش گیرین کارت میدن؟! آآیا میدانستید آنشرلی هیچوقت به پمپ بنزین نرفت؟! بی باکی از صفاتِ بارز آنشرلی بود!  

تو ذات آدماست دیگ منم ساکتم  و معمولا حرفی واسه گفتن ندارم اما بعضی ها از همه چی حرف درمیارن و درمورد همه چی حرف میزنن و نظر میدن .خواهر من ی آدم شلوغ و پر جنب و جوش من بر عکس گاهی اوقات ب همسرمم نمیدونم چی بگم .گاهی این آرامشمو و دوس دارم گاهی هم حس میکنم خیلی بده .بدتر اونجا ک ی جاری زبون دار داشته باشی ک تو بحث خانواده هی نظر بده و حرف بزنه و تو ساکت ی جا بشینی

اصلا من هر جا میرم بعدش میگن فلانی چقد متکبره خودشو میگیره در صورتی ک من بیشتر خجالتیم

عزیزم خوب تو جمع جالب نیس دیگه یه گوشه میشینی ...یه حرفی بزن مثلا از همین نی نی سایت بگو .. .حرف ..حرف میاره دیگه 

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد ، خواهان کسی باش که خواهان تو باشد .
مثلا چی؟یکم‌توضیح بده

مثلا میگم پریروز رفتم فلان جا خیلی جنساش خوب بود دوست داشتی باهم بریم  بحث شروع میشه در این رابطه ها وگرنه بعضی ها هستن فقط تو خصوصیآدم میرن اونجوری نیستم ذر این مورد ها شروع میکنم حرف زدن

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 
ب من میگن متکبری بدم‌میاد

بیخیالِ حرفِ مردم

ولی همیشه ی لبخندِ.محو گوشه لبت داشته باش

سومین کاربریمه😖دوس دارم زندگی روووو💃اینجاسابقه ی عضویت ,نشون دهنده ی شعورِ آدماس؟؟یا باهاش گیرین کارت میدن؟! آآیا میدانستید آنشرلی هیچوقت به پمپ بنزین نرفت؟! بی باکی از صفاتِ بارز آنشرلی بود!  

منم همینجوریم 😀👍 مادر شوهر وخواهر شوهرم وای همیشه در حال حرف زدنن ولی من نه میگم اینا حرفا رو از کجاشون میارن ...روزی ده بار زنگ هم میزنن کلی حرف دارن تازه عصرا هم باهمن بازم حرف میزنن من روزی یه بار زنگ مامانم میزنم ۲دقه تمومه حرفامون 😂