۳۲۸۸۱۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/29 تعداد پست: 3780 عنوان از خوشگلا کی رژیمه 😊 90 بازدید | 11 پست خودتون گرفتین یا دکتر رفتین ؟ ظهور و سلامتی اقامون صلوات😍دعا کنین دختر دار هم بشم انشالله حاجت قلبیتون براورده بشه 😍😍😍😍😍😍 1398/06/27 | 05:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۳۲۸۸۱۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/29 تعداد پست: 3780 من برنج و نون حذف کردم ولی بقیه چیزا رو میتونم زیاد بخورم بخورم مثل سرخ کردنی شیرینی که دوست ندارم... ظهور و سلامتی اقامون صلوات😍دعا کنین دختر دار هم بشم انشالله حاجت قلبیتون براورده بشه 😍😍😍😍😍😍
۳۲۸۸۱۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/29 تعداد پست: 3780 از شنبه انشالله انشالله خیلی سخته من الان یه هفتست توشم وزنت چقدره ؟ ظهور و سلامتی اقامون صلوات😍دعا کنین دختر دار هم بشم انشالله حاجت قلبیتون براورده بشه 😍😍😍😍😍😍
۳۲۸۸۱۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/29 تعداد پست: 3780 من از فردا اگه خدا بخواد 😁 انشالله عزیزم وزنت چقدره؟ ظهور و سلامتی اقامون صلوات😍دعا کنین دختر دار هم بشم انشالله حاجت قلبیتون براورده بشه 😍😍😍😍😍😍
nilooooooofar عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 754 از شنبه انشالله همه معتادا هم همین رو میگن 😐😂 کاربری دهمم هست از عالم و آدم سیم کارت گدایی کردم خدا شاهده گزارش بزنین بترکم میام یه لنگتونو میبندم به اسب تشنه یه لنگتونو به اسب گشنه با نظرم هم مخالف بودین ریپلای نکنین میام دهن مهنتونو جر میدم اعصاب ندارم :/
65rozi عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 3673 من برنج و نون حذف کردم ولی بقیه چیزا رو میتونم زیاد بخورم بخورم مثل سرخ کردنی شیرینی که دوست ن ... عزیزم حذف برنج و نون اشتباهه.خدایی نکرده ریزش مو و کم سو شدن چشم رو میاره.چند کیلو میخوای کم کنی
۳۲۸۸۱۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/29 تعداد پست: 3780 عزیزم حذف برنج و نون اشتباهه.خدایی نکرده ریزش مو و کم سو شدن چشم رو میاره. چند کیلو میخوای کم کنی ۱۰۰ کیلوام 🙈🙈🙈🙈🙈پس چه جوری کم کنم ظهور و سلامتی اقامون صلوات😍دعا کنین دختر دار هم بشم انشالله حاجت قلبیتون براورده بشه 😍😍😍😍😍😍
65rozi عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 3673 ۱۰۰ کیلوام 🙈🙈🙈🙈🙈پس چه جوری کم کنم شما در ماه حداکثر چهارکیلو باید کم کنی.بهترین کار که باشگاه هست هم وزن کم میکنید هم اندامتون زیبا میشه.پیاده روی و کالری شماری عالیه.متخصص تغذیه اگه حضوری بری بهتره.شما راحت میتونی تا عید 24کیلو کم کنی.قدتون و سنتون چنده
۳۲۸۸۱۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/29 تعداد پست: 3780 شما در ماه حداکثر چهارکیلو باید کم کنی.بهترین کار که باشگاه هست هم وزن کم میکنید هم اندامتون زیبا می ... قدم ۱۶۰سنم ۲۷ ظهور و سلامتی اقامون صلوات😍دعا کنین دختر دار هم بشم انشالله حاجت قلبیتون براورده بشه 😍😍😍😍😍😍