2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

یعنی چجوری .....لیسانسم روانشناسی بوده عیر مرتبط بودم دیگه ارشد طراحی داخلی دوست دارم ولی نمیدونم می ...

نه باباااااا.کی گفته،اگه میخای بری طراحی داخلی نمیخاد بری دانشگاه.برو از همین آموزشگاههای طراحی داخلی و نرم افزار ها رو یاد بگیر.دانشگاه زیاد بازده نداره.آخرش باید بری همین کلاسها و دوره ها رو بگذرونی الکی وقتت صرف میشه.

کلمه فوق لیسانس یه عمر باهامه اخه 

به چه دردت میخوره؟ میخای از کلمش استفاده کنی؟ واسه کلاسش؟ یا میخای بری تو بازار کار و کار کنی؟ ببین کدوم مهمه و تصمیمت بگیر.۹۰ درصد اونایی که فوق لیسانس و دکترا دارن.  بیکارن.چون دانشگاههای ما هیچی یاد نمیده.اگه رفتی تو بازار کار میتونی چیز یاد بگیری وگرنه که هیییچ.

بعد اون کلاسایی ک بت میگم مدرک میدن.اما خب واسه شما سخت ارشد بخای بری طراحی داخلی.چون به جز کنکور آزمون عملی هم داره که خیلی سخته .

بدون مدرک دانشگاهی چطور میشه کار کرد اخه 

والا من از موقع دیپلم کار میکردم.الانم اصلا مدرک لیسانسم نرفتم از دانشگاه بگیرم بعد سه سال.هیچکسی هم ازم مدرک نخاسته.همه فقط تو مصاحبه کارت رو میبینن وگرنه کسی ب مدرک کاری نداره.من تا حالا چند بار به رییس شرکتمون گفتم من لیسانس دارم.اما هر بار بهم میگه ارشدتو از کدوم دانشگاه گرفتی.خخخخ